ÜCRETSİZ KARGO

VRM Rtv-2 Beyaz Kalıp Silikonu (10 Shore) 1 KG
VRM Rtv-2 Beyaz Kalıp Silikonu (10 Shore) 1 KG
(60)
360,80 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Hdg Gold Pan Altın Tavası Altın Yakalama Eleği Setleri Gold Pan + Süzgeç + Mıknatıs + Şişe
Hdg Gold Pan Altın Tavası Altın Yakalama Eleği Setleri Gold Pan + Süzgeç + Mıknatıs + Şişe
(99)
289,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

VRM Rtv-2 Kalıp Silikonu 1.Sınıf Beyaz (10 Shore) 1 KG
VRM Rtv-2 Kalıp Silikonu 1.Sınıf Beyaz (10 Shore) 1 KG
(662)
396 TL

ÜCRETSİZ KARGO

VRM Poliüretan Döküm Reçinesi - Sıvı Plastik 2 KG
VRM Poliüretan Döküm Reçinesi - Sıvı Plastik 2 KG
(20)
625 TL
550 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Rtv-2 Kalıp Silikonu Yarı Şeffaf -5 Kg
(2)
1.225 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Şapkalı savak derede altın arama eleme yıkama savağı KARGO DAHİL
(3)
1.350 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Vodaseal Leak Fix Kauçuk İzolasyon Spreyi 396G Şeffaf
Vodaseal Leak Fix Kauçuk İzolasyon Spreyi 396G Şeffaf
(55)
260 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Gold Pan Altın Eleme Tavası Yeşil Renk Pan - Pan Üstü Elek Tava
(1)
189,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

VRM Rtv-2 Yarı Şeffaf - Ekstra Yumuşak Kalıp Silikonu (5 Shore) 1 KG
VRM Rtv-2 Yarı Şeffaf - Ekstra Yumuşak Kalıp Silikonu (5 Shore) 1 KG
(125)
410 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Fiber Elyaf Polyester Reçine 2 Kg. + 20 Gr. Mek Sertleştirici
(72)
345 TL

ÜCRETSİZ KARGO

VRM Poliüretan Döküm Reçinesi - Sıvı Plastik 1 KG
VRM Poliüretan Döküm Reçinesi - Sıvı Plastik 1 KG
(215)
375 TL
330 TL

ÜCRETSİZ KARGO

RTV-2 10 Shore 1kg Kalıp Silikonu + 20gr Katalizör
(2)
350 TL

ÜCRETSİZ KARGO

2 Adet Yeşil Gold Pan Altın Eleme Arama Bulma Yıkama Tavası Elek
(14)
190,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

İn Mekanik Gold- Pan Üstü Elek-Altın Vakum Pompası Mavi Pan
(24)
225 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Pro max katlanır savak derede altın arama yıkama ve yakalama sava
(11)
1.990 TL

ÜCRETSİZ KARGO

İn Mekanik Gold Pan Altın Tavası Altın Yıkama Eleği Yeşil Renk N11.267
(6)
124,80 TL

ÜCRETSİZ KARGO

İn Mekanik Gold Pan Altın Tavası Altın Yakalama Eleği Siyah Renk N11.263
(39)
124,80 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Rtv-2 Kalıp Silikonu 1.kalite Beyaz 5 Shore A 1 Kg
375 TL

Boya Ekipmanları

Yaşam alanınızı daha da güzelleştirmek ve yaşam alanlarında bulunan yüzeyleri dış etkenlere karşı korumak için boyama işleminin yapılması gerekmektedir. Boyama işleminden önce yüzeyi boya öncesi kullanılan malzemeler ile hazırladıktan sonra çeşitli boya ekipmanları ile yüzeyi istediğiniz biçimde boyayabilirsiniz. Eğer boya öncesinde hazırlık yapmazsanız istediğiniz sonucu elde etme olasılığınız düşük olacaktır. Aynı zamanda kaliteli bir boya kullansanız bile yüzeyiniz istediğiniz biçimde olmayacaktır. Boya işlemini güvenilir bir şekilde yapmak için birtakım malzemelere ihtiyaç duyacaksınız. Şimdi siz de ürün sayfamızı inceleyerek boyama ekipmanları alternatiflerini yakından keşfedebilirsiniz.

Yüzeye Boya Uygulaması

Yüzeye Boya Uygulaması

Yüzeyi aydınlatarak güzel bir görünüm oluşturmak için en iyi şekilde boya işleminin yapılması gerekmektedir. Yüzeye sürülen bazı boyalar içerikleri sayesinde yaşam alanını nem, küf ve kire karşı korumaktadır. Boyanızı satın almadan önce ihtiyaçlarınızı önceden belirlemeniz gerekmektedir. Bu ihtiyaçlara uygun olan boyayı en iyi şekilde yüzeye sürmek için bazı malzemelerin de satın alınması gerekmektedir. Bu malzemelerden ilki boya incelticidir. Satın alınan boyalar çok yoğundur. Bu yüzden yüzeye bir anda sürülmezler. Boyanın yüzeye sürülebilmesi için boyanın yoğunluğunu azaltmak ve inceltmek gereklidir. Bu işlemi yapabilmek için boya inceltici satın alınmalıdır. Boya incelticisinde yer alan kullanım kılavuzunda yazan oranlara göre uygulama yapmalısınız. Eğer size az miktarda boya gerekiyorsa oranı da o miktarda ayarlamalısınız. Boyanın daha pürüzsüz olması için ilk önce satın aldığınız boyanın bir kısmını herhangi temiz bir kovaya boşaltmalısınız. Daha sonra boya incelticisinde yazan orana göre boyanın üzerine boya inceltici eklemelisiniz. Bu iki malzemeyi temiz bir boya karıştırıcı ile yavaşça karıştırmaya başlayabilirsiniz. Boyanın kıvamı bir anda oluşmayacağı için bir süre boyunca karıştırmanız gerekmektedir. İnceltici ile karışan boyanın, boya karıştırıcısından ne çok koyu ne de çok açık bir kıvamda aktığını fark ettiğiniz zaman boyanın hazır olduğunu anlayabilirsiniz. Aynı zamanda hazırlanan boyanın damlama yapmaması gerekir. Kaşıktan veya tahtadan damlayarak aktığını fark ettiğinizde boyanız yüzeyi boyamak için hazır değildir. Böyle bir durumda kovanın içerisine ekstradan boya koymalısınız. Bu tarz durumlarla karşılaşılma olasılığı olduğu için karışımı yapmadan önce boyanın hepsini kovaya koymaktansa bir kısmını koyarak bu işlemi yapabilirsiniz. Hazırlanan bu boyayı yüzeye sürmeden önce kestirme işlemi yapmanız gerekmektedir. Bu işlemin yapılmasının nedeni, boya uygulaması sonrasında yaşanabilecek kestirme izlerinin görülme olasılığını azaltmaktır. Kestirme işleminden önce süpürgelikleri ve kapı pervazlarını kolay çıkan maskeleme bantları ile yapıştırmalısınız. Daha sonra yüzeyin kenarlarına bir fırça yardımıyla dikey bölgeye dikey, yatay olan bölgeye de yatay olacak şekilde boyayı uygulayın. Kestirme işlemi yapılan yüzeydeki boya kurumadan önce yüzeyi boyamalısınız. Aynı zamanda maskeleme bantlarını da yaptığınız boya kurumadan önce çıkarırsanız daha iyi bir sonuç elde edeceksiniz. Birçok marka tarafından piyasaya sunulan ürün seçeneklerini ürün sayfamızı inceleyerek daha detaylı bir şekilde keşfedebilirsiniz. Dilerseniz hoşunuza giden bir boya ekipmanını bu sayfa üzerinden hemen satın alabilirsiniz. Ayrıca ihtiyacınız olan tüm boya ve boya malzemeleri için de sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Boya Rulosu Çeşitleri

Boya Rulosu Çeşitleri

Kestirme işlemi yapıldıktan sonra yüzeyin boyama işlemi yapılmalıdır. Çoğu yüzeyde rahatlıkla uygulama sağladığı için birçok tüketici boya rulolarını tercih etmektedir. Aynı zamanda uzun ömürlü olduğu için uzun yıllar boyunca kullanma imkanına sahipsiniz. Boya rulosu seçiminde dikkat edilmesi gereken bir durum da boyanacak yüzeyin alanın ne kadar olduğunu bilmektir. Bu sayede yüzeyi kolaylıkla boyayabileceksiniz. Ruloyu paketinden çıkardıktan sonra hafifçe ıslamanız gerekmektedir. Bunun nedeni, bazı ruloların üzerinde küçük tüyler bulunabilir. Bu tüylerden dolayı yüzeyde herhangi bir durumun olma olasılığı azalacaktır. Aynı zamanda nemli olan ruloyu boyanın içerisine batırdığımızda boya daha iyi bir şekilde ruloya nüfus edecektir. Bu sayede yüzeyi boyarken fazla boyanın duvara akma olasılığı da azalacaktır. Boyanın akma durumunu engelleyebilmek için boya damlatmayan rulo seçeneklerine de bakabilirsiniz. Böylece boya akacak endişesi duymadan rahatlıkla yüzeyi boyayabilirsiniz. Rulonuzu çok az ıslattıktan sonra sopa kısmını kendi boyunuza uygun olacak şekilde ayarlamalısınız. Rulonuzu önceden hazırladığınız boyanın içine bir anda batırmamalısınız. Eğer bir anda batırırsanız ruloya çok fazla boya gelecektir. Fazla olan boya da yüzeye veya odanın başka bir bölgesine akma olasılığı vardır. Bu durum yüzeyi istediğiniz gibi boyama olasılığını azaltacaktır. Ruloyu hazırladığınız boyanın içerisine batırırken her yüzeyine eşit bir şekilde boyanın geldiğinden emin olmalısınız. Eğer rulonun bir bölgesine az boya gelmişse ruloyu yüzeye sürdüğünüzde yüzeyin bazı yerlerine boya gelmeyebilir. Böyle bir sorun ile karşılaşmak istemiyorsanız boya hazneli rulo seçeneklerine de bakabilirsiniz. Bu sayede rulonun her bölgesine eşit miktarda boya gelecektir. Ruloyu yüzeye aşağıdan yukarıya olacak şekilde uygulamalısınız. Eğer yukarıdan aşağıya bir uygulama yaparsanız ıslak olan boya aşağıya doğru akma olasılığı vardır. Bu da istediğiniz sonucu elde etmenizi engelleyebilir. Boyanızın yüzeyde daha pürüzsüz bir şekilde görünmesi için boya kurumadan önce üzerinden geçebilirsiniz. Eğer rulonuzun üzerinde yoğun bir boya olduğunu fark ederseniz. Yüzeyde biraz boşluk bırakacak şekilde aşağıdan yukarıya doğru ilerledikten sonra yüzeyin sağına veya soluna geçebilirsiniz. Bu şekilde yoğun olan boyayı yüzeye dağıtmış olacaksınız. Hemen şimdi ürün sayfamızı inceleyerek sizin için ideal özellikler taşıyan bir boya rulosunu satın alabilirsiniz. Ayrıca, Juton boya ve boya malzemeleri için sayfamıza bakabilirsiniz.

 Boya Tabancası ve Spreyi

Boya Tabancası ve Spreyi

Yüzeye ilk kat boyayı uyguladıktan sonra kurumasını beklerseniz duvarda herhangi bir sorun meydana gelmişse ortaya çıkacaktır. Oluşan sorunu isterseniz boya zımparası ile isterseniz de boya silici kullanarak tamir edebilirsiniz. Bu tamir işleminden sonra ikinci katı uygulamak için birinci katın kurumasını beklemeniz gerekiyor. Birinci kat boya kurumadan ikinci katı boyarsanız, birinci kattaki boya yerinden oynayacaktır. Bu da istenmeyen bir görüntüye neden olacaktır. Eğer boya rulosu ile yüzeyi boyamak sizin için yorucu ve zahmetliyse boya püskürtme tabancası veya boya spreyi alternatiflerine bakabilirsiniz. Aynı zamanda boya tabancası ve spreyi ile yüzeyde istediğiniz şekilleri de çizebilirsiniz. İkinci veya birinci katta yüzeydeki boyada çizikler oluştuysa boya çizik giderci ile yüzeyi pürüzsüz bir hale getirebilirsiniz. İkinci kat boya işlemi de bittikten sonra yüzedeki kusurların giderilmesi boya verniği ile sağlanır. İkinci kat boyanın kuruması için birkaç saat beklendikten sonra vernik uygulanır. Eğer boyanın kuruması için bir günden fazla beklerseniz vernik ile boyanın etkileşimi sağlanamayabilir. Verniği kullanmadan önce çalkalamanız gerekmektedir. Eğer hava soğuksa yaşam alanınızı kullanım kılavuzunda yazan sıcaklığa getirmelisiniz. Verniği boyanın üzerine 3 veya 4 kat uygulayabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz görüntüye ulaşabileceksiniz. Hemen şimdi siz de ürün sayfamızı inceleyebilir boya ekipmanları fiyatları ve özellikleri hakkında detaylı bilgi edinerek beğendiğiniz boya badana ekipmanları alternatiflerinden birisini satın alabilirsiniz.