ÜCRETSİZ KARGO

Artec A1-p63 Yapıştırma Piezo Mikrofon Sistemi
(31)
1.420,90 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Hallow Elektrik Kutusu Gitar Pickup 5 Bantları Ekolayzer Sistemi Mavi
377,30 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Joyo Eqmp3v2 Preamp Tuner Eq Saz için Eşikaltı Manyetik
(8)
935,87 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Artec Etn4 4 Band Equalizer Tuner Epc Gitar için Kutusuz
Artec Etn4 4 Band Equalizer Tuner Epc Gitar için Kutusuz
1.726,24 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Artec A1-p63 Yapışkanlı Enstrüman Mikrofon Manyetik Sistemi Seti
(4)
1.304,91 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Hallow 4-band Eq Ekolayzer Piezo Pickup Eq-7545r Pre-amp Akustik Siyah
329,61 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Özel Yapım Enstrüman Vakumlu Yapıştırma Mikrofon Öpücük
(9)
202,99 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Artec Ht-mc Mikrofonlu Ekolayzer Preamp Seti
(1)
2.609,82 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Özel Yapım Vakumlu Öpücük Kablolu Enstrüman Mikrofonu
(12)
202,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Samson S-Equalizer Ekolayzer
3.808,35 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Shadow Sh-l4000 Akort Aletli Saz Ekolayzer
2.566,18 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Gentro G7t 4 Band Ekolayzer Tuner saz İçin
Gentro G7t 4 Band Ekolayzer Tuner saz İçin
1.998,89 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Artec ETN4 4 Band Equalizer-Tuner-Epc-Flat-Kutusuz
Artec ETN4 4 Band Equalizer-Tuner-Epc-Flat-Kutusuz
1.807,52 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Kozmos Ks-eq6 Bağlama Ekolayzer Akord Aleti
Kozmos Ks-eq6 Bağlama Ekolayzer Akord Aleti
(1)
1.139 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Cremonia Eq7545 Equalizer 4 Band Ambalajsız Piezzo Manyetikli
Cremonia Eq7545 Equalizer 4 Band Ambalajsız Piezzo Manyetikli
1.626,47 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Cherub Gb1 5 Band Ekolayzer Sistem Eşik Altı Dahil
Cherub Gb1 5 Band Ekolayzer Sistem Eşik Altı Dahil
1.215,27 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Gentro S3t Ekolayzer + Saz için Eşikaltı Jak
Gentro S3t Ekolayzer + Saz için Eşikaltı Jak
1.969,84 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Artec Utn3 3 Band Equalizer Utn3 3 Band Eq Ukulele için Ebatlar
Artec Utn3 3 Band Equalizer Utn3 3 Band Eq Ukulele için Ebatlar
1.439,66 TL

Equalizer

Kelime olarak eşitleme anlamına gelen equalizer, ses kaynağının içerisinde belli frekans aralığında bulunan kısımda sesin ayarlanması yapılmasını sağlar. Ses ölçütü olarak, insan kulağını baz alan bu sistem, ses seviyelerini etkili bir şekilde dengeler. Ses kalitesini arttıran bu donanım, bir ses filtresi değildir. Günlük yaşantımızda pek çok noktada karşılaştığımız bu donanım; sinema sistemlerinde, televizyonlarda, amfi tiyatrolarda, arabalarda ve müzik aletlerinin ses ayarlarının yapılmasında kullanılmaktadır. Equalizer ses ayarı yaparken, çevresel faktörleri ve estetik kaygıları hesaplayarak bir düzenleme yapılmasını sağlar. Ses mühendisliğinin en iyi parçalarından biri olan bu donanım, sesi eşitleyerek cızırtılı, rahatsız edici detayların, kulak tırmalamayan bir frekansa getirerek eşitler. Müzik zevkinize göre frekanslarla oynayarak istediğiniz ayarlamalarla daha keyifli bir tarz benimseyebilirsiniz. Bunun dışında, dengesizlik sorunu ile karşılaştığınız amfinizin ya da hoparlörünüzün ses ayarlarını bu yöntemle değiştirebilirsiniz. Büyük bir masraf yapmak yerine bu donanımdan faydalanarak frekansı değiştirerek sorununuzu çözebilirsiniz. Equalizer, müzik sektörü açısından son derece kritik bir öneme sahiptir. Equalizer kullanımı yalnızca müziğe yeni başlayan kişiler için değil yeri geldiği zaman yıllardır müzikle uğraşan insanlar için de karmaşık olabilir. Sesin derinlik, netlik ve ton dengesini sağlamak için kullanılarak, sorunlu frekansların temizlenerek diğer sesler ile dengelenmesi sonucunda oldukça yaratıcı melodiler ya da daha farklı sesli eserler elde edilebilir. Ayrıca ses efektleri ile yeni birleşimler yapmak için de kullanılabilir.

Equalizer Çeşitlerini Keşfedin

Equalizer Çeşitlerini Keşfedin

Özel filtrelerle, ses frekansları üzerinde yeni çalışmalar ya da düzenlemeler yapmak için kullanılan bu dengeleyicinin birden fazla çeşidi bulunmaktadır. Kullandığınızın ses sisteminin kaliteli bir ürün olması doğru ses frekansına sahip olduğu anlamına gelmemektedir. Doğru frekans dengesinde belirleyici olan kişisel tercihlerin uygulanması ile daha zevkli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Grafik tabanlı equalizer, adından da anlaşılacağı gibi grafik ara yüzüne sahip bir eşitleyicidir. Farklı aralıklarda seçim yapılabilmesi için düğmelerin kaydırılması gerekir. Aşağıya doğru gittikçe frekansın düşmesini sağlar. Eski müzik oynatma programlarından ya da ses sistemlerinden çoğu kişi için tanıdık bir yapısı olan bu cihazlar, bilgisayar yazılımının özelliklerine göre farklı kanal sayısına sahip olabilir. Daha kolay ayarlama şekli olan filtreleme ayarlamalarını tercih ederek istediğiniz müzik türüne uygun bir ayara ulaşabilirsiniz. Parametrik equalizer özellikleri bakımından çok daha ince ayarlamalar yapmak için kullanılır. El ile ayara müdahale etmek daha çok profesyoneller tarafından tercih edilmektedir. 3-7 bant aralığında bir ses sinyali kontrol sağlayan bu cihazlar temel olarak incelendiği zaman belli başlı parametreleri ayarlamak için kullanılır. Frekans, gain ve alan genişliği ile ses üzerinde oynama yapılabilir. Daha çok stüdyolar için tercih edilir. Equalizer çeşitleri arasından bir ürün seçileceği zaman kullanmak istediğiniz alan, bilgi birikiminiz ve kişisel tercihleriniz hangi sistemin size daha uygun olduğunu belirlemekte yardımcı olabilir. Equalizerler; gitar, saz ve ukulele gibi enstrümanlarda daha pürüzsüz bir tını ya da efektli bir ses için çoğu zaman kullanılır. Amfiniz olmasına rağmen ses düzeyi istediğiniz yoğunlukta değilse bunu bir equalizer ile değiştirebilirsiniz. Eğer siz de bu istediğiniz ses eşitliğine sahip değilseniz, kullanım tercihlerinizi baz alarak kendinize uygun equalizer çeşitlerin birini alarak bu sorunu çözebilirsiniz. Yüzlerce ürün arasından farklı marka ve çeşitlere ulaşmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 Equalizer Ayarları ve Kullanım Önerileri

Equalizer Ayarları ve Kullanım Önerileri

Müzik için yeni dengeler kurmak ya da seste kusursuz bir frekans yakalamak isteyenler tarafından oldukça sevilen bu cihaz ile yeni keşifler yapabilirsiniz. Yeni hesaplar, aralıklar ve ayarlar ile yeni bir denge kurma için çoğu zaman uzun süre deneme yapmanız gerekir. Özellikle enstrüman çalarken her sesin belirli bir standarda göre çıkmadığını fark edebilirsiniz. Equalizer ayarı yaparken seste ulaşılmak istenen sonuç göre bir yaklaşım ile farklı bir yaklaşım denenebilir. Bu rahatsız edici kısımları bulmak için equalizerın, sweep tekniğini kullanarak hızlı bir tespit yapabilirsiniz. Kulağı rahatsız eden seslerin çıkarılması ya da düzeltilmesini istenebilir. Sesi çıkarmak için dar bant kullanarak frekans aralıkları kesilebilir. Akustik gitarınız ile çaldığınız güzel kısma odaklanmak ya da ön plana çıkarmak için üst frekansları yükselterek daha net bir sese ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz kısmın sesi kulağa az geliyorsaequalizer ses yükseltme özelliklerini güçlendirmek için kullanabilirsiniz. Bu sistem denge kurmak ve pürüzsüz bir tını yakalamak için kullanıldığı için tiz ve bas frekans aralıklarının belirlenmesi son derece önemlidir. Yeni kullanıcılar için bu dengeyi kurmak manuel olarak zor olacağı için daha farklı modelleri kullanmak daha kolay bir kullanım sağlar. Mevcut frekans aralıklarıyla equalizer tiz ayarı için belirli bir kural yoktur. En önemli şey burada kişisel zevkler, sesin çaldığı ortamdır. Sesin yükseltilmesi ya da alçaltılması için yardımcı olan bu donanımları için equalizer eklenti seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Sesin frekansını 20 hz ile 20 kHz arasında arttırabilir ya da azaltabilirsiniz. Bu işlemle tonu ve ses seviyesinde değişiklikler yapabilirsiniz. Bu programlar ile bilgisayarınızdan ses grafiklerini inceleyebilir, yeni frekanslarda düzenlediğiniz sesler ile dinlediğiniz müzikten alacağınız zevki arttırabilirsiniz.

 Equalizer Fiyatları

Equalizer Fiyatları

Hem amatör hem de profesyonel müzisyenlerden equalizer kullananlar, kulak için en doğru frekansı yakalamaya çalışırlar. Enstrümanlarını akort etmek ya da kulağı rahatsız eden tınıyı yok etmek için başvurdukları bir sistemdir. Günümüzde teknolojik gelişmelerin, müzik endüstrisine yansımasıyla pek çok markaya ait, birçok çeşit equalizer bulunur. Uzun yıllar size müzikal performanslarınızda eşlik edecek bir ürün seçmeden önce araştırma yapmanız gerekir. Kullandığınız müzik aleti, çeşitler arasından bir ürün seçerken dikkat etmeniz gereken ilk noktadır. Ayrıca kullanma amacınıza göre equalizer çeşitlerinden hangisinin sizin için uygun olduğuna karar verebilirsiniz. Equalizer önerisi arayanlar için profesyonel amaçlara hizmet etmek, ince ayarlar yapabilmek için parametrik ürün çeşitleri oldukça uygun bir seçimdir. Tonunun ve ses frekansının ayrıntılı olarak incelenebilmesi için hassas etki aralığına sahiptir. Stüdyolarda yeni melodiler üretmek için frekans değerlerini mükemmelleştirmeyi hedefleyen bu cihazlar ile siz de unutulmaz melodilere imza atabilirsiniz. Parametrik ürünlere göre daha uygun fiyat aralığına sahip olan grafik ürünleri kullanım açısından çok daha basit kontrol edilir. Genel kullanıma oldukça uygun olduğu için herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Elbette bu seçim için en önemli etkenlerden biri de bütçedir. Yüzlerce çeşit arasından bütçenize uygun bir ürün bulabilirsiniz. Equalizer fiyatları, malzeme kalitesi, markası ve özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Sayfamızda, müzik aletleri kategorisinde bulunan ürünlere göz atabilir ve sizin için en uygun olan ürünleri inceleyebilirsiniz.