SAATLİ MAARİF DUVAR TAKVİMİ 2024 YENİ BÜYÜK
SAATLİ MAARİF DUVAR TAKVİMİ 2024 YENİ BÜYÜK
(14)
180 TL
162 TL
Gıpta Spiralli Haftalık Masa Takvimi  2024 12 33
Gıpta Spiralli Haftalık Masa Takvimi 2024 12 33
(8)
90 TL
2024 Fazilet Duvar Takvimi 7 Bölge Asma Kartonlu Takvim 2024
(10)
89,90 TL
79,11 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Ramazan Takvimi
(64)
470 TL
2024 Gemici Takvimi Üç Ayı Gösteren Takvim Büyük Boy
2024 Gemici Takvimi Üç Ayı Gösteren Takvim Büyük Boy
(12)
119,20 TL
Yıldızlı Blok Masa Takvimi 2024
(21)
170 TL
SEPETTE
102 TL
Özel Koruyucu Ambalajlı Gönderim Ülkü Duvar Takvimi 2024
(55)
155 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Ramazan Takvimi - Ramazan Ayı Dualı - Günün Önemi İçerikli Ahşap Tutuculu Takvim , Ramazan Seti
230 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Ramazan Papatyalı Takvimi - Ramazan Ayı Dualı - Günün Önemi İçerikli Ahşap Tutuculu Takvim , Ramazan Seti
(2)
349,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

2024 Duvar Takvim Planlayıcı-33x47 CM
(4)
175 TL
130,50 TL

ÜCRETSİZ KARGO

2024 Spiralli Atatürk Masa Takvimi
(3)
149 TL
Özel Koruyucu Ambalajlı Ülkü Vasıf Duvar Takvimi 2024
(159)
159 TL

ÜCRETSİZ KARGO

2024 Ahşap Ayaklı Çiçekli Tasarım Mini Özel Tasarım Takvim
(1)
249,90 TL
230 TL
Gıpta 2024 10x15-brs Bristol Üçgen Masa Takvimi
Gıpta 2024 10x15-brs Bristol Üçgen Masa Takvimi
(6)
59,90 TL
SQUARE
Atatürk Vakfı Gemici Takvimi 2024
Atatürk Vakfı Gemici Takvimi 2024
(2)
174,90 TL
SEPETTE
74,96 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Türk Bayrağı Kumaş Askılı Takvim-6
(1)
321,99 TL
RECTANGLE
SAATLİ MAARİF DUVAR TAKVİMİ 2024 YENİ KÜÇÜK
SAATLİ MAARİF DUVAR TAKVİMİ 2024 YENİ KÜÇÜK
(3)
135 TL

ÜCRETSİZ KARGO

2024 Yıllık Planlayıcı Duvar Takvimi, 2024 Takvim, 2024 Planlayıcı, Büyük Duvar Takvimi - 50x70 Cm
529 TL

Takvim

Takvimler önceden beri zamanı kısımlara bölmeye ve yönetmeye yarayan en pratik ürünler olmuştur. Uygarlığın en eski icatlarından biri konumunda olan takvim yaşantımızı günlere, haftalara, aylara ve yıllara bölerek işleri ve faaliyetleri sürdürmede büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bu bakımdan bu ürünler vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bu ürünler evden ofis ortamlarına kadar hemen her yerde, her an kullanmakta olan birçok çeşide sahiptir. Masa üzeri ürün çeşitlerinden duvara asılabilen modellere kadar mevcut olan her tasarımı defter ve ajanda sayfamızdan kolaylıkla inceleyebilmeniz mümkündür. Hem sosyal hem de profesyonel yaşamınızı bu ürünlerle rahatlıkla planlayabilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi ile her müşterinin bütçesine uygun takvim türleri bulunabilmektedir. Modern zamanımızda her ne kadar artık fiziksel bir takvim tasarımının pek önem arz etmediği düşünülebilse de telefonlara eklenen hatırlatıcılar veya telefon takviminden işaretlenen bir gelecek hanesi kişiye pratik bir süreç yaşatmamaktadır. Kişiyi işleri doğrultusunda idealize veya kanalize etme konusunda fiziksel takvimlere göre hep eksik kalmıştır. Fiziksel takvim tasarımları, üzerine yapılan işaretlemelerle düşülen notlarla beraber her zaman kişinin gözünün tam önünde olmaktadır. Bir sayfasına bakışta, bir haftada veya ayda nelerin planlandığı, nelerin hatırlanması gerektiğini topluca gösterebilmektedir. Dolayısıyla işler ve planlamalar arasındaki bağlantılar da çok daha rahat bir şekilde ortaya çıkarılabiliyor. Bu kapsamda zevkinize uygun olan, evinize ve ofisinize çok yakışacak ürün modelini hemen araştırmaya başlayabilirsiniz. Takvim modelleri, yılsonunda bütün faaliyetlerinizi içerisinde barındıran bir andaç gibi olacak olup, hep saklamak isteyeceğiniz bir eşyanız olacaktır.

Dekoratif Duvar Takvimi Tasarımları

Dekoratif Duvar Takvimi Tasarımları

Birbirinden şık tasarımları bulunmakta olan duvar takvimi modelleri evlerin duvarlarını süsleyen pek çok farklı çeşitlere sahiptir. Dekoratif amaçlı olarak kullanmak üzere de tercih edilebilen bu ürünler ofislerinizde de uygun bir kullanım olanağı sunabilmektedir. Üzerinden işlerinizi planlayabilmenizi mümkün kılmasıyla oldukça pratik bir kullanım imkânı tanımaktadır. Duvar takvimleri farklı ebatlarda birçok model bulundurmaktadır. Bu ürünlerden duvarınıza en çok yakışacağını düşündüğünüz ebatlardaki modelleri tercih edebileceksiniz. Bu ürünler sayesinde en önemli günleri, sohbet arasında yapmakta olduğunuz planlamalarınızı veya kaçırmamanız gereken tarihleri rahatlıkla takip edebilecek, hep gözünüzün önünde olmalarıyla da hiç aklınızdan çıkarmayacaksınız. Daima gözünüzün önünde olması ile planlamalarınızın sürekli olarak zihninizin bir köşesinde kalabilmesi kaçınılmazdır. Duvar takvimleri arasında en sık tercih edilen alternatiflerden bazıları gemici – denizci duvar takvimleri, spiralli duvar takvimleri, spiralsiz duvara asmalı minimal takvimler olmaktadır. Gemici takvimi adı verilen modeller, içerisinde bulunmakta olduğumuz ay ve günleri, bir önceki ve bir sonraki ay ve günler ile beraber aynı sayfada gösteren tasarımlar olmaktadır. Bugün dahil olmak üzere dünü ve yarını gösterebilmesiyle oldukça pratik bir kullanma deneyimi kazandırabilmektedir. Her bir sayfasının üzerinde farklı bir görsel de yer alabilmektedir. Genel itibariyle takvimin her ay yaprağında yer alan görseller bir konu veya kişi üzerine kategorilenmiş modeller olmaktadır. Çeşitli kategorilerde hazırlanmış görselleri bulunan bu gemici – denizci takvimlerinden çok memnun kalacaksınız. Bu modellerin ebatları ürün ebadı, blok ebadı ve karton ebadı olmak üzere üç bölümde ele alınabilir. Büyük boylu bir denizci takviminin ürün ebatları 33 cm x 77,5 cm ölçüde olmaktadır. Blok ebatları da 33 cm x 16 cm ölçülerde ve üst karton ebatları ise 33 cm x 77,5 cm ölçüde olmaktadır. Tasarımlarımız arasında Atatürk görselleri bulunan gemici tip büyük boy duvar takvimleri, özelikle çalışma alanlarınıza çok yakışacak, oldukça şık bir görünüm sunacak çeşitlerdir. Spiralli duvar tip ürünler ise, her bir yaprağı tek parça ve üst kenarı baştan sona spiral olan tasarımlardır. Üstten tam ortadan bir de küçük asma halkaları bulunmaktadır. Her bir sayfasında sadece tek bir ay yer almaktadır. Sayfalarını ister her yeni ayda bir yırtabilir, isterseniz de arkaya doğru çevirebilirsiniz. Her çevirme durumunda yerinden çıkarmanız gerekecek olup, kolaylıkla çıkarılıp takılabilir hafif bir yapıya da sahiptir. Minimal tasarımlı olan duvar tipi modellerin ise her bir yaprağı birbirinden bağımsız olmaktadır. Ürünün bir parçası olan siyah asma aparatı üzerine topluca asılabilmekte ve kolaylıkla sayfalar çıkarılıp alınabilmektedir. Gıpta takvimler farklı renk seçenekleri ile sayfamızda!

Çalışma Masanızın Olmazsa Olmazları Masa Tipi Takvim Modelleri

Çalışma Masanızın Olmazsa Olmazları Masa Tipi Takvim Modelleri

Küçük boy takvim modelleri olan masa takvimleri ya da diğer adıyla masaüstü takvimleri, çalışma masalarınızın olmazsa olmazları haline gelmiş ürün grubunu oluşturmaktadır. Eğer eğitim hayatınızla ilgili önem arz eden tarihleri not etmeyi pratik hale getirmek isteyen bir öğrenciyseniz bu ürünler sizler için mükemmel bir destek sunmaktadır. Ayrıca sürekli olarak planlamalar yapması gereken ve zamanla adeta yarışan bir profesyonelseniz de aynı şekilde eşsiz faydaları bu ürünlerle sizler de sağlayacaksınızdır. Herkesin çalışma odasında veya ofisinde bu ürün çeşitlerinden en az bir tane olması gerekir. Herkesin yaşamında unutmaması gereken ve planlaması gereken illa ki birtakım durumlar söz konusu olmaktadır. Bu kapsamda zaman açısından en esnek özelliği gösteren bir işte dahi çalışıyor olsanız bu ürünler sizlere her halükarda bir iş disiplini sunacaktır. Bu ürünlerin işlevselliklerinin yanı sıra dekoratif yapıları da masalarınıza hoş bir süs görüntüsü kazandıracaktır. Dekoratif bir değer taşımasıyla da sayfamızda müşteriler tarafından oldukça çok tercih gören birçok masaüstü model takvim ürünü bulunmaktadır. Çeşitler arasında özellikle tercih edilen bir masaüstü tip ürün de renkli, eğlenceli ve aynı zamanda modern çizgilerle uyumlu tasarımlarda olan yapılarıyla spiralli masa takvimi modelleri olmaktadır. Spiralli masa takvimleri de kendi içerisinde çeşitlere sahip ürünlerdir. Bu çeşitler üçgen tip masa takvimleri ve sümen tarz masa takvimleri olmaktadır. Masa sümeni takvimlerin orta boyları 31 cm x 14,5 cm ebatlarda olmaktadır. Bu modeller 80 gr 1’inci hamur kâğıda baskı olmaktadır. Karton kapaklı modeller olmakta olup, toplam 54 yapraktan oluşan ürün çeşitleridir. Büyük boy tasarımlı masa sümeni takvimler ise tam olarak 28 cm x 40 cm ebatlarında üretilmektedir. Bu tasarımların küçük ebatlı modellerden bir farkı da haftalık masa sümenleri olmalarıdır. Profesyonel bir pozisyonda masa başı çalışan bir bireyseniz veya herhangi bir sektörde yönetici, bu ürünler sizlere detaylı bir şekilde not tutma olanakları sunabilmektedir. Üçgen masa takvimlerinin küçük boyları ise 17 cm x 21 cm ebatlarda olmaktadır. Bu tasarımların başlıca sokak fotoğraflarından, Atatürk resimlerinden ve de doğa manzaralarından görselli çeşitleri bulunmaktadır. Farklı tarz üretilmiş üçgen tip bir masa takvim çeşidi ise daha uzun bir yapıda olan ve denizci takvimleri gibi kendinden önceki ve sonraki ayı da tek sayfasında gösterebilen çeşitler olmaktadır. Bu tasarımların ebatları ise 11 cm x 18,5 cm ölçülerindedir. Sayfamızda yer alan güzel yazı defteri çeşitlerine de göz gezdirebilirsiniz.

Size Özel Tasarımlı takvim modelleri

Size Özel Tasarımlı takvim modelleri

Takvimler oldukça işlevsel kırtasiye ürünleri olmalarının yanında ayrıca oldukça şık hediyelik ürünler de olmaktadır. En anlamlı hediyeyi kişiye özel görsel basılabilen takvim seçenekleri ile sevdiklerinize verebilirsiniz. Başlıca doğum günlerine özel, sevgililer gününe özel ve benzeri özel günlere özgü tasarımlarda hediyelik takvim hazırlatabilmeniz mümkündür. Doğum günleri için arkadaş grubunuzla olan resimlerinizi derleyebilir ve arkadaşınızın özel gününde ona hediye olarak sunabilirsiniz veya çocuğunuz ile beraber anılarınızın yer aldığı görselleri derleyerek anlamlı bir takvim bastırabilmeniz mümkündür. Eşiniz veya sevgilileriniz için 14 Şubat’a özel veya yıl dönümlerinize özel takvim hediye etmeniz oldukça anlamlı ve değerli bir hediye olacak olup, bir bakıma da sizler için de fazlasıyla hesaplı bir hediye olacaktır. Bu ürün opsiyonu ile anılarınızı her daim canlı tutmayı başarabileceksiniz. Kişiye özel resimli takvimlerin başlıca çeşitleri spiralli model ve kuşe kâğıda basılmış modeller olabilmektedir. Aynı anda bu iki özelliğin de yer aldığı ürünleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca ister renkli ister renksiz olarak talep de edebilirsiniz. Hepsinin yanı sıra bir de farklı tasarımlar ve desenler içeren çeşitli süslemeler de ekletilebilmesi mümkündür. Kişiye özel takvim tasarımları ister masaüstü model takvim olarak isterseniz de duvara asmalı takvim çeşidi olarak hazırlanabilmektedir. Dilerseniz hem masa tipi hem de duvar tipi olmak üzere birer tane edinmeniz ile farklı mahallerde de ev veya ofis dekorunuz olarak değerlendirebilirsiniz. Sayfamızda yer alan bütün bu ürün çeşitleri, alanında önde gelen markalar tarafından imal edilmiş kaliteli tasarımlar olmaktadır. Duvar tipi kişiye özel ürün çeşidi 4 ayrı bölümde ele alınmaktadır. Bunlardan alt karton kısmını oluşturan bölüm 250 gr Amerikan Bristol olmaktadır. Blok kısmı 80 gr 1’inci kalite hamur olup, 33 cm x 16 cm ebatlarda olmaktadır. Toplamda 3 bloğu bulunmaktadır. Bir blok içerisinde bulunulan ayı gösterirken diğerleri de bir önceki ve bir sonraki ayları göstermektedir. Kısacası kişiye özel takvim modelleri denizci tip takvim yapısında üretilmektedir. Komple ürün ebadı ise 33 cm x 71 cm ölçülerdedir. Resimlerinizin baskılandığı kısmın ebatları ise 33 cm x 23 cm ölçülerde bir alan olmakta olup, fotoğraflarınız takvimin en üst kısmına basılmaktadır. Bu ürün çeşitleri sizlere her açıdan çok büyük bir fayda sunmaktadır. Bu ürünler ile hem işlerinizi planlayabileceksiniz hem de sevdiğinizin görselini bir çerçeve gibi asmış olacaksınız. Hediye olarak sunduğunuz da ise sevginiz her daim taze kalacaktır.

Farklı Tasarım Takvim Çeşitleri

Farklı Tasarım Takvim Çeşitleri

Beğeninize sunulmakta olan birbirinden eğlenceli tasarımların yanı sıra hepsinden farklı bir şıklığı bulunan kedili takvim çeşitleri herkes tarafından çokça beğenilen ve her yıl sıklıkla tercih edilen bir ürün modeli olmaktadır. Bu tasarımları çekici yapan unsurun en başında, her bir sayfasında da farklı bir kedi cinsinin yer alıyor olmasıdır. Bu 12 aylık duvar takvimleri tasarlanışları açısından da oldukça ilgi gören bir model olmaktadır. En çok ilgiyi de tek tabii ki kedi sahipleri göstermektedir. Fotoğrafları yazıları ile beraber yerleşen kediler, bu takvimlerin günlerinin kutucuklarında yalnızca küçük ebatlı fotoğrafları ile beraber kendini göstermektedir. Kedili takvim modelinin ebatları ise 30,5 cm x 33,5 cm ölçülerde olmakta olup, sadece ay sayısı kadar yaprak sayfası bulunmaktadır. Her ne kadar olasılık dâhilinde ve uzun vadede elde edebileceğiniz bir hediye planı olsa da böyle bir jest yapmanız sizin açınızdan oldukça zahmetsiz bir süreçtir. Zahmetsiz olması ile aynı oranda da karşı tarafı fazlasıyla sevindirecek bir hediye olacaktır. Bir başka ilgi çekici takvim modeli ise arabalı takvim çeşitleri olmaktadır. Bu çeşit masaüstü tip bir takvim türüdür. Bu modeller de sevdikleriniz için çok hoş bir hediye ürün olabilecek tasarıma sahiptir. İş yerinizde masaüstü aksesuar olarak oldukça hoş bir estetik de katacaktır. Diğer takvim çeşitlerinden daha değişik, takvim özellikleri en farklı model olan bu ürünler, ahşap malzemeden imal edilmiş tasarımlardır. Ölçüleri ise 6 cm eninde, 2,5 cm boyda ve 13,5 cm de yükseklikte olmaktadır. İki ayrı parçası bulunmaktadır. Bunlardan biri ana gövdeyi oluşturan siyah, ağzı açık kutu biçimli yapıdaki bölümüdür. Bu bölümün tepesinde yan profilden renkli bir araba modeli bulunmaktadır. İkinci bölümü ise üzerinde sayılar yazan ve İngilizce ayların yazmakta olduğu ahşap kartlardır. Bu kartlar ay ve güne göre gövdenin cebine koyulmak suretiyle kullanılmaktadır.

Masa Tipi Blok Takvim Tasarımları

Masa Tipi Blok Takvim Tasarımları

Ofislerde genellikle tercih edilmekte olan bu takvimler herhangi bir kapağı ya da asma ve koyma aparatları olmadan satılmakta olan takvimlerdir. Sadece olduğu gibi çıplak halinde, blok olarak beğeninize sunulmaktadır. Sade yapısı ile kendine özgün bir yapısı vardır. Ancak kullanım şekilleri olarak takvim altlıklarıyla kullanımı sağlanabilmektedir. Standart olarak piyasada bulunan metal masa takvim altlıklarının hepsiyle uyum sağlayabilir niteliktedir. Bu blok takvim çeşitleri sol kenarında iki adet delik bulundurmaktadır. Masa takvim altlığının demirine takılmak suretiyle defter gibi çevrilebilir niteliğiyle pratik bir şekilde kullanım sunmaktadır. Aynı şekilde ayrı bir ürün olarak metal takvim altıklarını da edinebilmeniz mümkündür. Metal takvim altlıkları başlıca üç renkte sunulmaktadır. Bu renkler bordo renk, siyah renk ve lacivert renk olmaktadır. Bu takvimler içerisinde önemli günleri ve haftaları gösterir bir tasarıma sahiptir. Yaprakları kaliteli içeriklerde olup, orijinal takvim tasarımları olmaktadır. Dilerseniz hem resimli hem de sade bir takvim modeli olarak üzerinde başlıca hayvan, çocuk ve bitki resimleri bulunduran takvimlerden de tercih edebilirsiniz. Bu tasarımlar ise duvar tipi ürün modelleri olmaktadır. Bu ürünlerin bir her sayfasında ayın günlerini karolar halinde sunan modellerdir. Bu takvimler üzerine rahatlıkla notlar alabileceğiniz hem eğlenceli hem de kullanışlı tasarımlar olmaktadır. Bu modellerin tam ortadan ikiye üst yarısı resim bölümü olmakta olup, alt yarısı ise gün karelerini bulunduran kısmı oluşturmaktadır. Sayfaların her birinin sağ alt kısmında küçük bir biçimde bir önceki ve bir sonraki ayı gösterir bölüm yer almaktadır. Sayfaların sol alt kısımlarında ise not yazılabilmesi için ayrılmış ekstra bir bölüm bulunmaktadır. Bu modeli adeta bir günlükmüş gibi kullanabileceksiniz. Bütün bu takvim çeşitlerinin kendine özgü karakteristik yapıları bulunmakta olup, her biri de sizlere pratik kullanım deneyimleri sunacak nitelikli ürünler olmaktadır. Kullanıcı yorumlarını okuyacak olursanız her birinden sağlanan faydaları ve duyulan memnuniyetleri görebilmeniz mümkündür. Her biri nitelikli yapılara sahip olan bu çeşitler, farklı biçimlerde dizayn edilmeleri dolayısıyla farklı şekillerde de fiyatlandırılmışlardır. Ancak geniş ürün yelpazesi içerisinden zevkinize ve bütçenize uygun bir takvim modelini rahatlıkla edinebileceksinizdir. Bütün bu ürün modellerini şık görselleri ile beraber sayfamızdan inceleyebilmeniz mümkündür..