Angel Eye KS-515 Gece Görüşlü Wi-Fi Bebek Güvenlik Kamerası
Angel Eye KS-515 Gece Görüşlü Wi-Fi Bebek Güvenlik Kamerası
Angel Eye KS-515 Gece Görüşlü Wi-Fi Bebek Güvenlik Kamerası
Tüm Özellikler

Angel Eye KS-515 Gece Görüşlü Wi-Fi Bebek Güvenlik Kamerası

4.5
| 518 Yorum
112
Marka Angel Eye

Ürün Bilgileri

  • Görüntü Kaydetme
    Var
  • Uzaktan Kontrol
    Var
  • Renk
    Beyaz
  • Çift Yönlü Kullanım
    Var
  • Model
    KS-515
  • Daha Fazla Bilgi

İade ve Değişim Bilgileri

Ürün Değerlendirmeleri

4.5
904 değerlendirme 518 yorum
19/02/2018
F/P Ürünü, Kolay Kurulum/Kullanım Ürünü alalı 2 ay oldu, aldıktan hemen sonra ara sıra kopmalar oluyordu üründen sanıyordum meğer adaptöründe problem varmış, hemen mağaza ile iletişime geçtikten sonra 2 adet adaptörü ücretsiz gönderdiler şu an sorunsuz kullanıyorum. Bir adet aldım ancak tükendi daha fazla almadığıma pişman oldum çünkü ürün çok fonksiyonlu ve kullanımı çok kolay. Kurulumu kolay olmasına rağmen olur da sorun yaşarsanız watsap üzerinden anında hızlı ve açıklayıcı destek veriliyor. Yoose uygulaması ile kullanıyorum, iki taraflı ses verebiliyor olması nedeniyle bebek/bakıcı kamerası olarak kullanıma uygun. İster siz sesinizi duyurun isterseniz de bebeğinizin sesini duyun. Evde veya küçük bir işyerinde çok rahat kullanılabiliyor, tek ihtiyacınız priz ve internet. Ayrıca siz evde/işyerinde değilken alarmı kurarsanız hareket algılama ile birlikte yüksek sesle siren çalıp otomatik olarak video kaydına başlıyor. Kaydı hafıza kartı takılı olmasa bile telefonunuza yapıyor. Yani hırsız kameraya götürse bile görüntü elinizde mevcut. Gece görüşü çok iyi. Zifiri karanlıkta tam görüntü veriyor zira bunun için merceğin etrafı kızılötesi ledlerle çevrili. Ürünün bana göre tek kusuru adaptörünün kısa olması. Onun da muhakkak vardır bir açıklaması. Bunun dışında kesinlikle pişman olunmayacak ve pişman edecekse de "neden tek bir tane aldım ki" pişmanlığı yaşatacak kalitede bir ürün. Stoğa gelir ve fiyatı da uygun tutulursa (yine 170 civarı) min 2 adet daha satın almayı düşünüyorum. Mağazaya ilgisinden dolayı teşekkür ediyor herkese keyifli alışverişler diliyorum.

Ürünün Satın Alındığı Mağaza: Süper_Pazar

26/08/2017
Fiyat Performans Ürünü Ürün tatminkar bu fiyata öyle aman aman bişey beklemeyin.Her yöne dönüyor, gece görüş var hareket sensörü var alarm var daha ne olsun. Görüntü kalitesi yeterli kurulumu kolay oldu. Yalnız yazılım olarak yoo see yerine YYP2P kullanın. Yoo see network hatası veriyor sürekli bağlanamıyorsunuz kameraya. YYP2P programı daha stabil çalışmakta.

Ürünün Satın Alındığı Mağaza: Süper_Pazar

29/04/2020
Beklentimi karşıladı. Ethernet kablosu lazım.İyi görüntü veriyor. Telefon ekrandan parmağınızla kamerayı yönlendirebiliyorsunuz.İster wifi ister mobil veri açıkken iş yapıyor. İşyerinden salonu görüntülüyorum. "ortalığı dağıtmayın" diye komut gönderiyorum çocuklara : Odadaki televizyon veya çocukların konuşmalarını telefondan duyabiliyorum. Hareket sensörü çok başarılı geldi. İçine 32 gb kart taktım.Döngüsel kayıt yapıyor umarım.Bu kamera benim için başlangıç oldu.Ev kullanıcılara tavsiyem olur.

Ürünün Satın Alındığı Mağaza: Süper_Pazar

694,44 TL