Defacto Kız Bebek Gökkuşağı Baskılı Uzun Kollu Pijama Takımı B7746a524sppn344
399,99 TL
SEPETTE
319,99 TL
Defacto Kız Bebek Hayvan Desenli Uzun Kollu Penye Pijama Takımı C0661a524sper233
(1)
399,99 TL
SEPETTE
319,99 TL
RECTANGLE
Defacto Kız Bebek Unicorn Baskılı Uzun Kollu Penye 2li Pijama Takımı B7749a524spnv256
(2)
299,99 TL
SEPETTE
209,99 TL
Defacto Kız Bebek Nakışlı Uzun Kollu Fitilli Kaşkorse Pijama Takımı B7751a524sppn390
349,99 TL
Defacto Iz Bebek Meyve Desenli Uzun Kollu Fitilli Kaşkorse Pijama Takımı A9480a524spbe216
349,99 TL
SEPETTE
314,99 TL
Defacto Kız Bebek Unicorn Baskılı Uzun Kollu Pijama Takımı B9234a524sper233
(1)
449,99 TL
SEPETTE
314,99 TL
RECTANGLE
Defacto Kız Bebek Çiçekli Uzun Kollu Waffle Pijama Takımı B9240a524spog568
(1)
399,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Breeze Kız Bebek Pijama Takımı Yaprak Desenli 4 Ay-1 Yaş, Ekru-ekru
(2)
313,72 TL
SEPETTE
156,86 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Hellobaby Basic Kız Bebek Kısa Kol Gömlek Yaka Pijama Takımı 23yhlbkpjm016 Ekru 23YHLBKPJM016_Ekru
(1)
284,98 TL
Defacto Kız Bebek Çizgili Uzun Kollu Fitilli Kaşkorse Pijama Takımı B7744a524sper233
399,99 TL
SEPETTE
319,99 TL
Defacto Kız Bebek Nakışlı Uzun Kollu Fitilli Kaşkorse Pijama Takımı B9239a524spbe61
349,99 TL
SEPETTE
244,99 TL
RECTANGLE
Defacto Kız Bebek Disney Winnie The Pooh Uzun Kollu Penye Pijama Takımı C0412a524spyl498
399,99 TL
Defacto Kız Bebek Dinazor Baskılı Uzun Kollu Premium 2li Pijama Takımı B9243a524sppr247
299,99 TL
SEPETTE
269,99 TL
Defacto Kız Bebek Çiçekli Kısa Kollu Penye Pijama Takımı B1228a523hsbe415
399,99 TL
SEPETTE
359,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Hellobaby Kadife Kız Bebek Pijama Takımı 23KHLBKPJM011 Turkuaz
174,98 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Breeze Kız Çocuk Pijama Takımı Tembel Hayvancık Desenli 1-4 Yaş, Yeşil-yeşil
366,42 TL
SEPETTE
183,21 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Breeze Kız Bebek Pijama Takımı Sevimli Domuzcuk Desenli 9 Ay-3 Yaş, Lila-lila
(1)
285 TL
SEPETTE
142,50 TL

Kız Bebek Pijama Takımı

Bebeklerin günlük yaşamlarında ve uykularında rahat etmeleri gelişimleri açısından oldukça önemlidir. Hastane çıkışları, yeni doğan, aylık ve 0-6 yaşa uygun şık tasarımları, kaliteli malzemelerden üretilmiş ürünleri ile sizlerin ve bebeğinizin için en iyisini sunmaya devam etmektedir. Bebek pijama takımları çocuklarınız için dikkat edilmesi gereken önemli hususlardan bir tanesidir. Çünkü bebeklerin vücutları çabuk tahriş olabilir, hatalı seçimlerde alerjik reaksiyonlar gösterebilir bu sebepten alacağınız markaya, ürüne, yapıldığı malzeme, kumaş tipine ekstra özen göstermeniz gerekmektedir. Bebeğinizi kucağınıza aldığınızdaki o paha biçilmez hissi en güzel anılarla süsler ve anı ölümsüzleştirmek istersiniz. Birbirinden şık tasarımları ile 8 parçadan oluşan hastane çıkışı kombinlerinin içinde yer alan zıbın üstü, zıbın altı, bere, badi, önlük, iç zıbın, mendil, eldiven gibi ürünleri ile hastane çıkışınızı ve o ilk anınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. İçinde bulunan minicik battaniyesi ile bebeğinizi adeta pamuklarla sarmalarsınız. Birçok farklı renk seçenekleri, eşsiz desenleri ile bebeğinizin rahatlığı kadar zarafetini de koruyabilirsiniz. Teyzeler, halalar, amcalar, dayılar ve birçok ziyaretçisine kendisine hayran bırakacak bebek pijama takımı modelle ile büyük bir konforun yanı sıra eşsiz bir görünümde yakalayabilirsiniz. Bebeklerin vücut ısısını tam ayarlanmadığı için ebeveynler kışın çareyi kat kat giydirmek de bulurlar. Fakat kadife, pamuklu, polar gibi bebek pijama takımı modelleri sayesinde artık bebeklerinizi kışın kat kat giydirmek zorunda kalmazsınız. Çünkü eşsiz pijama takımı modelleri sayesinde bebeğinizin vücut ısısı düşünerek tasarlanmış olan bebek pijama takımı modelleri sayesinde hem bebeğinizin uyku düzeni bozulmaz hem sizin rahat bir nefes alma imkânınız olur. Hem sizin hem de bebeğinizin rahat bir uyku çekmesi, doğru pijama seçimi ile mümkün olabilmektedir.

 Kız Bebek Pijama Takımı Modelleri

Kız Bebek Pijama Takımı Modelleri

Patikli patiksiz olarak birçok çeşidi bulunan tulumlar birçok hayvan figürlü desenleri, canlı renkleri sayesinde bebeğiniz görsel algısının farkındalığını yükseltirken diğer yandan da geceleri rahat etmenizi sağlayarak bebeğinizin uykuya geçişlerinde sizlere rahatlık sunar. Ayak bileğinden çeneye kadar uzun olması yürürken veya kucağımıza aldığımızda kaygan olmaması çoraplı olarak tasarlanmış olması ebeveynler en çok tercih ettikleri ve beğendikleri, başka kullanıcılara da ekstra tavsiye ettikleri modeller arasında yerini almaya devam eder. Pratik kullanımı sayesinde isterseniz ev içinde, isterseniz dışarıda, isterseniz doğum günü vb özel günlerde bebeğinizin hem şıklığını hem sağlığını koruyabilirsiniz. Her yaş doğum gününde farklı aksesuarlarla da zenginleştirerek doğum günü kostümü olarak da kullanabileceğiniz bu tulumlar ve pijamalar her bütçeye uygun olması açısından fiyatlandırma işlemi tamamlanmış olup, her bebek için özel olarak üretilmiştir. Sizlerde bebeğiniz için en iyisini ve en sağlıklısını düşünüyorsanız sayfamız bünyesinde bulunan bebek pijama modelleri arasından dilediğinizi seçebilir, ürünleri inceleyebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz. Sonbahar yaz, kış demeden her mevsime uygun olarak tasarlanmış kumaş seçenekleri ile siz ebeveynleri ürünleri inceleyebilirsiniz. Bebek pijama takımı modellerini beğenecek olmanın yanı sıra sevdiklerinizi ede tavsiye edebilirsiniz. Bebeklerinizin her türlü giyim ihtiyacını rahatlıkla ve güven içerisinde karşılayabilirsiniz. Kız bebek için desenli, nakışlı, birçok cıvıl cıvıl tasarımlarıyla tasarlanmış olan kız bebek pijama takımı modelleri arasında seçim yapmanız oldukça güç olacak gibi durmaktadır. Bebeğinizin sağlığında tehlike içermeyen bu ürünler tamamen bebek dostudur. Yaz ayı için üretilmiş olan patiksiz tulumlar, çıt çıtsız pijamalar, kısa kollu gecelikleri ile kışın ise uzun kollu gecelikleri, çıtçıtlı pijama ve patikli tulum seçenekleri ile bebekler için her mevsim düşünülerek tasarlanmıştır. Bebeklerin uykusu son derece hassastır. Duyu organları bu dönemde çok hassas olduğu için ekstra daha dikkat edersiniz. Bebekler uyurken büyüdüğü için uyku zamanı bebekler ve ebeveynleri için son derece önemlidir. Bu sırada bebeklerin pijama değişimleri için ekstra daha pratik kullanım açısından daha kolay olan 2 parçadan oluşan pijama takımı modelleri sayesinde bebeğinizin uykusu hem bölünmez hem de deliksiz bir uyku uyuması konusunda sizlere en büyük desteği vermiş olur. Sadece alt ve üstten oluşan bu pijamalar rahatlığı ve şık tasarımları sayesinde bebeğinize kendini güvende hissetmesi gibi birçok ihtiyacını karşılayacaktır.

 Konforlu Pijama Modelleri ile Rahat Uyku

Konforlu Pijama Modelleri ile Rahat Uyku

Geceleri bebeğinizin bezini değiştirmek en zorlu işlerden biridir. Fakat 2’li pijamalar sayesinde pijama altını rahatlıkla çıkarıp bebeğinizin uykusunu bölmeden bezini değiştirip tekrar pijama altını giydirebilirsiniz. Bebek kıyafetleri çok daha hassas bir kumaşa sahip oldukları için yetişkin kıyafetlerinden ayrı yıkanır. Bebek pijamalarını 30 derece yıkamanız tavsiye edilir. Bu sayede yıpranma, solma gibi durumla karşılaşmazsınız aynı zamanda zamandan da tasarruf sağlayarak bebeğinizin kıyafetlerindeki şıklığı ve konforu bozmamış olursunuz. Bebek pijama ürünleri hakkında bilgi almak ve modelleri daha yakından incelemek istiyorsanız sizlerde sayfamızı hemen ziyaret edebilirsiniz. Artık uykuya geçişler sandığınız kadar da zor değildir. Hem kız hem de erkek bebekler için özel tasarlanmış şık desenleri ve capcanlı renkleriyle, bebeğinize fazladan birkaç parça pijama takımı almamak için kendinizi tutamayacaksınız. Bebeğinizin ilk aylarında çok sık çiş ve kaka sızma sorunu yaşarsınız. Çok uygun fiyatlara bulacağınız pijama takımlarından birkaç parça alarak sürekli çamaşır makinesi çalıştırmak durumunda kalmazsınız. Bu sayede hem çeşit çeşit bebek pijama takımı sahibi olur hem de sizler bütçenizi sarsmamış olursunuz. Hem kaliteli hem de bebek dostu olan bu ürünleri bu kadar uygun fiyata sayfamızda bulabilirsiniz. Bütçenizi sarsmayacak fiyatlarla bebeğinize şık ve rahat pijamalar giydirebilir, o huzurlu uyurken siz de keyfini çıkarabilirsiniz. Kız bebek pijama takımını kullananlar ürün hakkında beğenilerini dile getirmektedirler. Bebekleri için en uygun kumaş türü pamuklu kumaş türleridir. Bebeklerinizin sağlığı için kaliteli ürünlerden üretilmiş ve sıcak havalarda ekstra nemlendirmeyen, aksine serin tutmasına ekstra özen göstermelisiniz. Bebekler çok sık üstlerini pisletirler. Ve bu sebeple çok sık üst değişimi yapmak durumunda kalırsınız. Seçtiğimiz kumaş tipi leke bırakmayan, temizlemesi kolay bir kumaş tipi olmalıdır. Temizlenmesinin yanı sıra ütülenirken sert kumaşı olmaması ütüde sizleri zorlamayan yumuşak kumaşlar olması gerekir. Bu sayede bebeğiniz yumuşak kıyafetler içinde çok daha rahat etme imkânı bulur. Sayfamız bünyesinde yer alan ürünler seçmiş olduğunuz markanın ürünlerine göre değişiklik gösterir ve de fiyatlandırılır. Bebeklerin olduğu yerde sorumluluk çok daha fazladır. En özel anlarınız, vakitleriniz bu dönemde gerçekleşir. Bebekler sürekli üstlerini kirlettikleri için çamaşıra ekstra daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır bu sebeple sürekli çamaşır yıkamak zorunda kalırsınız.

 Bebeğinizin Uykusu Pijamaları ile Daha Rahat

Bebeğinizin Uykusu Pijamaları ile Daha Rahat

Fakat bebek pijama çeşitlerini artırırsanız bebeğinizle en özel anlarınızı kaçırmaz ve de ekstra yorulmazsınız. Bebeğin olduğu her yerde ilgi ve mutluluk hep onun üzerindedir. Sayfamız bünyesinde yer alan birçok marka çeşitli hayvan figürleri, canlı renkleri ile hem sevimliliğine ekstra daha sevimlilik katıyor hem de hayvanları ve renkleri öğrenmesi gibi birçok fırsatı sizleri sunar. Kız bebek pijama takımı modelleri arasında anne kız bebek pijama takımı modelleri kategorisinde ekstra ilgi gören ürünler arasında yerini almaya devam etmektedir. Bebeklere kıyafet giydirmek oldukça güçtür. Fakat bu durumu eğlenceli hale getirerek bu durumu lehinize çevirebilirsiniz. Özellikle kış aylarında şapka takmak istemeyen bebekler için hayvan figürleri sayesinde şapkasında aslan, panda, kedi, aslan gibi birçok hayvan figürüyle kapatabilir ve hayvan figürlerinin ayakları sayesinde ayaklarını sıcak tutmalarına yardımcı olabilirsiniz. Kız bebek pijama takımı modellerinde ise elbiseli pijama modelleri sayesinde birçok çizgi filmin figürleri kullanarak tasarlanmış olan modelleri sayesinde bebeklerinizin pijamaya ilgisini artırmaya devam eder. Bebekleri için birçok kıyafet almak isteyen aileler bebek pijamalarındaki indirimleri merakla bekler. Sayfamız bünyesinde yer alan birçok marka da bu indirimlere gerek kalmaz. Cazip fiyat seçenekleri ile cebinizi yakmadan dilediğiniz kadar bebek pijama takımı modellerini sizlerle buluşturuyor. Yazlık modellerle bebeğinize son derece rahat ve konforlu bir deneyim sunabilir, kışlık ürünlerle de çocuğunuzu soğuktan koruyabilirsiniz. Üstelik sayfamızın en özel fırsat ve imkânları da sizi beklemektedir. Bebeklerin cildi son derece hassastır. Alerjik reaksiyon gösterdiği gibi, pişik kızarıklık gibi birçok olumsuz durumla karşılaşabiliriz. Bu tip durumların yaşanmaması için bebeğiniz için seçeceğiniz ürünlerin %100 organik malzemeden üretilmiş, kaliteli malzemeler kullanılmış olmasına en önemlisi bebeğimizin sağlığı düşünülerek tasarlanmış olmasına ekstra özen göstermeniz gerekmektedir. Kimyasal boya sağlığa zararlı olmakla birlikte bu dönemde bebeğiniz için büyük risk oluşturmaktadır. Alacağınız bebek pijama takımı modellerinin kimyasal boya içermeyen tamamen doğal yollar kullanarak üretilmiş ürünler olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

 Farklı Model Seçenekleri ile Kız Bebek Pijama Takımları

Farklı Model Seçenekleri ile Kız Bebek Pijama Takımları

Bebek pijama modelleri tamamen organik yollarla üretilmiş olmakla birlikte nesilden nesille kullanılacak kaliteyi sizlere sunar. Herhangi bir yıpranma çekme solma gibi bir durum söz konusu olmaz. Her bebeğin rahat olmaya hakkı vardır. Hediyeleşmek bu dönemde bebekleriniz için oldukça önemlidir. Çocuğunuzda paylaşım duygusunu desteklemek ve arkadaşına en güzel hediyeyi verme imkanını sağlamak, sevdiklerinizi mutlu etmek, bir bebeğin yüzündeki tebessüm olmak sandığınız kadar da zor değildir. Ürünleri inceleyerek birbirinden farklı markaların dilediğiniz renkte, bütçenize uygun, birçok seçenekleriyle farklı modelleriyle bebek pijamalarını sizlerde sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Her bebeğe ulaşan ve ebeveynlerin yükünü azaltan, çeşitli bebek pijamaları sayesinde ebeveynlere bebekleri ile daha çok vakit geçirme imkânı sağlıyor. Doğumdan önce ve doğumdan sonra kaliteli ve eşsiz görünümleri ile bebeğinizin sevimli görünmesine yardımcı olabilir ve rahatlığına katkıda sağlayabilirsiniz. Bebeğiniz gardırobunu eksiksiz bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Hareket etmeleri son derece önemli olan bu dönemde bebekleriniz için esnek kumaştan tasarlanmış bu ürünler sayesinde bebeğiniz sıkılmadan rahatça ve özgürce hareket edebilecektir. 3’lü bebek pijama modelleri kullanıcıların beğendiği bir diğer özellik arasında yer almaya devam etmektedir. Alt takımı üst takımı ve yeleği olmak üzere 3'lü pijama takımı modelleri ekstra kullanışlı olmasının yanı sıra pratik kullanımıyla gün içinde sizlere ve bebeğinize rahatlık sağlar.

 Bebek Pijama Takımı Nasıl Seçilir?

Bebek Pijama Takımı Nasıl Seçilir?

Kıyafet değişikliği bizlerde olduğu gibi bebeklerde de mutluluk yaşatır. Güzel bir banyodan sonra giyilen mis gibi pijamalar bebeklerde rahatlık hissi yaratır. Gün içinde birçok kirli alanlara girersiniz. Bebekler de böyledir ve nereye dokunduklarına dikkat etme şansları yoktur; gün içinde sevimliliği ile birçok kişi tarafından kucağa alınması, öpülmesi gibi birçok sebepten ve doğası gereği mikroplara karşı direnci çok düşük olduğundan gün sonunda güzel bir banyo ve rahat pijamalarıyla birleştirerek uykuyu en güzel zamana dönüştürebilirsiniz. Uyurken giydireceğiniz pijamalardaki çizgi roman kahramanları, hayvan figürleri ile uykuyu ya geçişleri eğlenceli anlara dönüştürerek bebeğinizin mutlu gülücüklerle uyumasına yardımcı olabilirsiniz. Bebekler evimizin en önemli bireylerindendir. Mikroplara karşı dirençleri çok düşük olduğundan ilk işimiz kendimizden önce onların sağlığını koruyarak üstlerini değiştirmek olmalıdır. Birey olarak düşüncelerine önem vermeniz küçüklükten başlayarak onlara da bir konuda fikri, düşüncesi gibi yorumlama ve anlatma bildiklerini paylaşma gibi anlatımlarıyla kendinin önemsendiğini düşüncelerine saygı duyulduğunu hissetmesine fırsat sunar. Bu yüzden dolabında bulunan birçok pijamalar arasında desenli, nakışlı, hayvan figürlü, sade dilediğini seçmesi konusunda bebeğinize fırsat sunmalısınız. Böylece hem kıyafet geçişlerinde zorlanmamış olursunuz hem de ortak paylaşım yaparak düşüncelerinizi ortaya koyarsanız. Birçok çeşidi bulunan bebek pijamaları ebeveynler ve bebeklerin kullanım açısından rahat etmeleri için 3’lü, 4’lü, 2’li ve tek parça olarak satışa sunulan birçok çeşidi bulunmaktadır. Yeni doğmuş olan bebekler tek parça ile rahat edeceklerini düşünecek olursak, aylık bebeklerin 2’li parçalarda, yaşına girmiş bebeklerde ise 3’lü pijama takımı modelleri hem kullanıcı hem bebekler için oldukça idealdir. Mevsim geçişlerinde zorlanmadan tedirginlik yaşamadan parka, bahçeye, pikniğe rahatlıkla götürebileceğiniz envai çeşit modelleri, şık tasarımları ve kaliteli malzemeleriyle siz ebeveynleri ve bebeklerinizi beklemektedir. Bebeklerin sağlığı her şeyden önceliklidir ve farklı model ve fiyatlardaki kız bebek pijamalarına sayfamız üzerinden ulaşabilir, bebeğinizin keyifli bir uyku çekmesini sağlayabilirsiniz. İyi uyuyan çocuklar gelişimlerini de çok daha iyi tamamlayacaktır.