ÜCRETSİZ KARGO

Lela Bayan Deri Mont 6230104 TABA
3

REKLAM

Lela Bayan Deri Mont 6230104 TABA
599,99 TL
SEPETTE
539,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Lela Bayan Deri Mont 6230104 BENETTON
3

REKLAM

Lela Bayan Deri Mont 6230104 BENETTON
599,99 TL
SEPETTE
539,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Lela Bayan Deri Mont 6230104 ORANJ
3

REKLAM

Lela Bayan Deri Mont 6230104 ORANJ
599,99 TL
SEPETTE
539,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Lela Bayan Deri Mont 6230116 TAŞ
3

REKLAM

Lela Bayan Deri Mont 6230116 TAŞ
599,99 TL
SEPETTE
539,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Kadın Siyah Kemerli Basic Deri Ceket Mont-Siyah
599,99 TL
SEPETTE
479,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Dilvin Kaıdn Kemer Detay Ceket 6860 40
1.399,99 TL
SEPETTE
979,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

2
Only 15153079-23y Onlgemma Faux Leather Bıker Otw Noos Kadın Pıu Ceket 15153079-R11613
2.529,99 TL
SEPETTE
1.644,49 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Hakiki Deri Kahverengi Omuzdan Düz Çizgi Desenli Yandan Cepli Kadın Deri Mont
4.338,95 TL
SEPETTE
2.963,82 TL

ÜCRETSİZ KARGO

DERİNSS DKA1001 Hakiki Deri Kadın Siyah Mont
10.995 TL
SEPETTE
6.397 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Gabria Kadın Cepli Deri Mont Siyah
(2)
799,99 TL
SEPETTE
679,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

2
Siyah Dericlub Wm031 Jumbo Oversize Biker Gerçek Deri Unisex Mont
5.901,35 TL
SEPETTE
5.701,35 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Dericeket Uzun Kruvaze Model Kuşaklı Cepli Deri Ceket Mont Kadın 001
Dericeket Uzun Kruvaze Model Kuşaklı Cepli Deri Ceket Mont Kadın 001
(1)
1.729 TL
SEPETTE
1.529 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Only Kadın Kısa Biker Siyah Deri Ceket - 15295362 001
1.799,90 TL
SEPETTE
1.599,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Hakiki Deri Siyah Kemerli Spor Kadın Deri Mont
4.132,33 TL
SEPETTE
2.963,82 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Robin D99072-fw Kadın Pıu Mont D99072-R1534
1.899,99 TL
SEPETTE
1.699,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Hakiki Deri Siyah Kürklü Yan Fermuarlı Kadın Deri Mont
Hakiki Deri Siyah Kürklü Yan Fermuarlı Kadın Deri Mont
(3)
9.445,33 TL
SEPETTE
7.031,58 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Hakiki Kuzu Derisi Kırmızı Kol Fermuarlı Kadın Ceket (270364414)
(1)
4.535,75 TL
SEPETTE
3.518,78 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Gabria Kadın Spor Deri Ceket Siyah (505752028)
(2)
599,99 TL
SEPETTE
509,99 TL

Kadın Deri Mont ve Ceket

7’den 70’e kadar kadınların rahatlıkla kullanabileceği deri ceket seçenekleri sıklıkla tercih edilen ve vazgeçilmez parçalardan biri olarak görülen dış giyim ürünlerinden biridir. Tarzınıza uygun olarak seçeceğiniz bir deri ceket bir kez giydiğinizde üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz türde bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Trend ne kadar değişirse değişsin, deri ceketlerin asla modası geçmez. Özenle oluşturduğunuz kombinlerinize havalı ve sofistike bir atmosfer katabildikleri gibi beş dakikada hazır hale getirdiğiniz kombinleri de bambaşka bir boyuta taşıyabilirler. Hafifliği ile birlikte kattığı havalı ve şık görünüm ile farklı tasarımlar sunma olasılığı insanların sıklıkla deri ceket tercih etmelerinin ana nedenlerindendir. Herkesin gardırobunda en az bir deri ceket bulundurması avantajlı olmayı sağlar çünkü ceketler işiniz, davetleriniz veya günlük yaşamınız için her şekilde kullanılabilir. Ancak kullanıcı sağlığı ve uzun süreli kullanım açısından kaliteli ve hakiki deri ilk tercih olmalıdır. Uzun yıllardır en popüler dış giyim tarzlarından biri olan deri ceket, tarzını iyi ifade etmek isteyen ve şıklıktan ödün vermeyen herkesin tercih ettiği bir ceket türü. Her mevsim rahatlıkla giyilebilen bu ürünlerden vazgeçmek bir hayli zor olsa gerek. Kadın deri ceket modelleri günlük ya da özel dönemlerde uyumlu bir şekilde görünümünüzü tamamlar ve sadece moda açısından değil, aynı zamanda vücut sıcaklığını kontrol ederek kullanışlılık açısından da bir numaralı hale geliyor. Deriden üretilen ürünler, soğuk havanın içeriye girmesini ve vücudu soğutmasını engelleyerek optimum seviyede ısınma sağlar. Sayfamızı inceleyebilir ve birbirinden farklı markalardan en kaliteli deri ceket modellerini satın alabilirsiniz.

Kadın Deri Mont ve Ceket Modelleri

Kadın Deri Mont ve Ceket Modelleri

İçerisinde bulunacağınız her ortama uygun, çeşitli tarzlara hitap eden yüzlerce farklı deri ceket modeli bulunur. Giysilere uygun deri tipine ve tasarımına göre farklı modeller arasından seçim yaparak kendinize en uygun ürünleri seçebilir ve kendiniz için yapabileceğiniz en eğlenceli yatırımlardan birini yapabilirsiniz. Her sezon kadın deri mont giyiminde istisnasız parlak deri giysiler görülür ve eşsiz tasarımlar her ürünü farklı bir havaya bürür. Tıpkı kotlar gibi, onlar da şimdiye kadarki en vazgeçilmez ve modası geçmez kıyafetler arasında. Genellikle sportif, şık ve bazen gotik ruhlu görünümün destekçisi olan kısa, siyah, fermuarlı ve metalik detaylara sahip parlak deri ceketlerle karşılaşırız. Mat deri ceketler aynı zamanda kadınlar açısından en çok kullanılan deri ceketlerdir. Mat ceketler parlak deri ceketlere göre kullanıcılara biraz daha ciddiyet ve asil bir görünüm katarlar. İş hayatında ya da davetlerde en kurtarıcı parçalar halindedirler. Bu ürünlerin çoğu siyah, gri ve kiremit gibi koyu renklere sahip olup en popüler deri ceket renklerine sahip yoğun rağbet gören kategoriyi oluşturur. Süet deri montlar diğer çeşitler kadar yaygın olmasa da her mevsim dolaplarda yer kaplar. Bu mont modellerinin bakımı biraz daha zordur, bu nedenle günlük hayatta değil özel davetlerde veya işyerlerinde kullanılabilir. Çok büyük olasılıkla haki ve kahverengi olarak mevcuttur. Uzun süreli kullanım sağlayabilmek için bayan deri mont modellerinin deri bakımı özenle yapılmalıdır. Yağmurlu günlerde ceket kullanmayarak veya suyla temastan olabildiğince kaçınarak, cepleri boş kullanarak ve çıkarıldığı anda askıya asarak, ceketlerin formunu kaybetmeden kullanılması sağlanabilir. Her sezon birçok marka kadın deri ceketler tasarlar. Ürünlerin sahip olduğu tarzlar ile eşsiz stiller yansıtmak için dünyaca ünlü deri mont modellerini sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Kombinlerinize hareket getirmek için U.S Polo Assn. Deri mont ve ceket seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Her Dönem Moda: Kadın Deri Mont ve Ceket

Her Dönem Moda: Kadın Deri Mont ve Ceket

Dolaptaki kıyafetlerin çoğu günlük kıyafet olsa da bazı kıyafetlerin önemli günlerde sizi özel ve şık göstermesi ihtiyaç duyulan bir noktadır. Her gün dışarı çıkmadan önce kıyafetler ve o gün ne giymeniz gerektiği ile ilgili seçim ve denemeler yaparsınız. Eşleştirilecek kıyafet ve ayakkabılardan sonra evden çıkmadan son olarak giyilebilecek ceket gibi bazı parçalar bulunur. Özellikle eski zamanlarda herkesin gardırobunda mutlaka deri ceket bulunurdu. Derinin ısıya dayanıklılığı sebebi ile kullanım açısından ilk tercih halinde olması, zamanla yerini suni deri veya diğer dokuma türlerine bırakmıştır. Bu ürünler insana her mevsim şıklık hissi verir, kullanıcılar gardıroplarında çeşitli seçeneklere sahip olmak ve gerçek bir palto rahatlığını yaşamak isterler. Deri ceketler ise bu şansı onlara tanır. Suni deri, hakiki deri dışındaki kadın deri mont modelleri üretiminde kullanılan ana üründür. Suni deriden üretilen modellerin fiyatı gerçek görünüme yakın olduğundan satın alım talebi gün geçtikçe artmaktadır. Suni deri mantoları ve diğer çeşitleri değerlendirerek kendinize yeni stiller yaratabilirsiniz. Süet, suni deriden sonra en çok kullanılan mont ana malzemelerinden biridir. Deri süetin kalitesi ve ağırlığı da bu alandaki ürünlerin başka bir tercih sebebidir. Süet sadece ayakkabılarda değil ceket ve paltolarda da bahar ve kış aylarında kendinizi şık hissetmenizi sağlayabilir. Her yıl moda sayfalarına damgasını vuran bayan deri ceket seçenekleri kullanıcıya farklı bir hava katmaya çalışır. Bahar yaklaşırken, sıcak ve yumuşak, uzun tüylü malzemelerden üretilen ceketler yerini kullanıcının vücudunun daha rahat nefes alabilmesini sağlayan kumaşlara bırakır.

Kadın Deri Mont ve Ceket Şıklığı ile Tanışın

Kadın Deri Mont ve Ceket Şıklığı ile Tanışın

Günün belirli saatlerinde üzerinizde duran ceket ve paltolar sadece kıyafetlerle uyumu değil, tarzınızı da yansıtır. Bu nedenle vücudunuza uyan giyiminizi bozmayacak dış giyim ürünleri tercih etmek çok önemlidir. Pazar günleri spor giyinmeyi ve rahat olmayı seviyorsanız ve spor giyiminizin üzerine deri ceket giyiyor olmanız hem bu rahatlığa hem de tarzınıza uyum sağlayabilir. Kadın deri ceket modelleri arasından size ve tarzınıza en uygun olan ürünü seçebilirsiniz. Gün boyu rahat hareket etmenin yanı sıra yağmurda veya soğukta sizi koruyacak bir ceketin koruyuculuğunu eşsiz şıklık ile birleştirerek hem iyi görünmenin hem de sıcak kalmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Spor yapmayı bırakamayanlar ve çeşitlilik isteyenler kadınlar da şişme deri ceketleri tercih edebilirler. Son dönemde popüler olan şişme ceketler ile trende ayak uydurabilirsiniz. Şişme modeller, günlük hayatında konforunu etkilemeden ceketini bir kot pantolon ile basit bir şekilde kombinlemek isteyenlerin de tercihidir. Gün boyu giyeceğiniz süveteri veya gömleğin üzerine birbirinden tarz deri ceketler giyebilir, ceket rahatlığı ve şıklığının tadını çıkarabilirsiniz. Tüylü modeller ise özel günler için şıklığı ve giyinmeyi en iyi şekilde tamamlayabilen ender eserlerdir. Özellikle takım elbise ve diğer kıyafetlerde şıklık ve kaliteyi göstermek için kadın hakiki deri mont alternatifleri arasından dilediğiniz renk ve deseni seçebilirsiniz. Deri ürünleri yaygın olarak kullanılan ürünlerdir ve kışın sıcak tutma özelliğine sahiptir. Seçim yapmak isteyenler ayrıca nubuk veya süet de tercih edebilirler. Bu deri türlerinin dokusu sıradan deriye göre daha hassastır ve benzersiz bir zarafet duygusuna sahiptir. Günümüzde pek çok yerde kullanılan nubuk ve süet deriyi bir paltoya taşıyarak uzun yıllar dolapta saklanabilecek giysiler elde edebilirsiniz. Zaman geçtikçe nubuk malzeme her mevsim giysilerinize eşsiz bir hava katacak ve suni kumaşlara göre daha dayanıklı oluşuyla çok uzun süreli kullanım ömrü sunmuş olacak. Pek çok farklı deri ve kumaş türü arasından seçim yapmak için yapmanız gereken tek şey, sevdiğiniz doku ve renge karar vermek. Kararınızı daha etkili kılmak için sayfamız üzerinden kadın deri ceket fiyatları ve ürünleri ilgili detaylı bilgi alabilir, alternatifleri inceleyebilirsiniz. İstek ve ihtiyaçlarınıza yönelik olarak seçeceğiniz Only deri mont ve ceket ürünleri hemen sipariş verebilirsiniz.

Farklı Modelleri ile Kadın Deri Mont ve Ceket

Farklı Modelleri ile Kadın Deri Mont ve Ceket

Üretimde kullanılan deri cinsinin yanı sıra ceketlerin bazı detayları da çeşitlilik göstermektedir. Sadece kullanılan malzemeler değil, aynı zamanda işçilikteki veya ayrıntılardaki küçük değişiklikler de ürünün konumunu ve duruşunu değiştirebilir. Yıllar önce ceket denilince akla düz ve basit kumaşlardan yapılan ceketler gelirdi. Yoğun rekabet ortamında markalar, ürünlerinde farklı tarzlar yaratmayı uzun uğraşlar sonucu başardı. Bu tercih edilen detayların devamlılığı yeni sezon ürünlerinde de sıklıkla görülebiliyor. Ürün üzerinde dikiş ve nakış işlemleri kullanılarak çeşitli semboller veya geometrik desenler, çizgiler oluşturulabilir. Noktaların deri kumaş üzerindeki alanının artışı, nakış veya kabartma kaplama desenlerinin çeşitliliğini artırır. Pek çok eski derisever ve bu kişiler kadar da yeni pürüzlü deriyi seven insanlar var. Bu noktada üreticilerin marka başlıkları altında ürettiği ekstra tasarımlar müşterilere elde etmek istedikleri eski görünümü sağlayabilir. Aradığınız tarzın tam olarak karşılığını ve uzun yıllar normal bir ceket gibi giyilebileceğiniz çok kaliteli ve tarz kadın deri ceket ürünlerini sayfamızda bulabilirsiniz. Ceketlerin mont özelliği taşıyan daha ağır modellerinde farklı yaka tipleri bulunur. Her yakanın kendine has özellikleri ve stili olmakla birlikte bu tasarımlar ceketin duruşunu da etkiler. Hakim yaka, özellikle deri ceketlerde en çok tercih edilen yaka türüdür. Bu yaka, giysinin özellikle omuzlara oturmasını sağlar, kadın deri montları için oldukça uygundur. Farklı kruvaze yaka stilleri de deri ceket tasarımları üzerinde sıkça görebilirsiniz. Kruvaze yakanın içine her monta farklı bir hava katacak kazak, tişört ve gömlek gibi farklı tipte giysiler ile birlikte giyebilirsiniz. Uzun ve geniş şallar, kışın kruvaze yakayla uyumlu olacak aksesuarlardan olup, dış giyimin şıklığına uyum sağlayan yardımcı öğelerden biridir. Takım elbiselerden aşina olduğumuz mono yakaların sıradan ceketler gibi uzun stiller üzerinde kullanımına öncelik verilir. İstenirse bu tip yakalar farklı şal modelleri veya kıyafetlerle kombine edilebilir. Kadın spor deri ceket stillerinde tercih edilen yaka çeşitleri arasında da birçok çeşit yaka bulunur. Ceket üzerinde kullanılan bisiklet, sıfır, İtalyan ve düğmeli yaka seçenekleri insanlara sportif bir moda duygusu kazandırır. Özellikle kış aylarında genellikle kadın deri giyim ve deriden oluşan ürünlerine kabak yaka eklenir. Bu sayede kışın paltonuzda ekstra olarak kullanabileceğiniz bir yakanız olur ve bu yakayı ilkbaharda çıkarıp kürksüz olarak ceketinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. İlkbahar ve kış aylarında paltolarından vazgeçmek istemeyenler bu yaka tarzını benimseyebilirler.

Kadın Deri Mont ve Ceket Bedeni Nasıl Seçilir?

Kadın Deri Mont ve Ceket Bedeni Nasıl Seçilir?

Her giysi gibi deri ceketin de özel bir beden ve desen oranı vardır. Kilo ve boy bazında beden seçerken stil ve rahatlığı da göz önünde bulundurmalısınız. S'den 4XL'e kadar ceket bedeni seçerken giymek istediğiniz kıyafetleri de göz önünde bulundurmalısınız. S beden giyiyorsanız, ceket alırken daha büyük bir beden seçebilirsiniz. Kışın giyilen kazaklarla aynı beden olarak giyeceğiniz kışlık kadın deri ceket seçenekleri sizi rahatsız edebilir ve aktivitelerinizi kısıtlayabilir. Bu nedenle giydiğiniz kıyafetlerin kalınlığı ve satın aldığınız mevsim doğru bedeni seçmenizi sağlayacaktır. Kadın paltoları ve erkek paltoları olarak ceketleri ikiye ayırsak da ürünlerin büyük bir kısmının unisex seçeneği vardır. Direkt kadın kalıplarına uygun şekilde üretilen unisex desen ve modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede ceketleri eşiniz veya sevgilinizle de paylaşabilirsiniz. Modeller özellikle deri ceket piyasasında kişinin tarzını belirler. İnce kalıp ürünler genellikle zayıf olan ve fiziğine güvenen kişiler için uygundur ve vücuda mükemmel uyum sağlar. Aşağı doğru daralan bu kalıp, kullanıcının fiziğini ortaya çıkarır ve darlık seviyesine bağlı olarak bazen onun serbestçe hareket etmesini zorlaştırır. Bir ceket rahatlığı istiyorsanız düzenli olarak giyebilir bir ceket tercih ederek alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Gün boyunca istediğiniz gömlek veya süveteri rahatça giymek için normal stilleri rahatlıkla giyebilirsiniz. Bu klasik desenler, sportiflik ve şıklıkla bir arada yaşamak isteyenler için favori bir stil olmaktan çıkmayacaktır. Giydiğiniz tüm kıyafetlerde rahatlık ve esneklik size ilk hitap eden şey ise o zaman rahat bir kesim kalıbı sizin için en uygun seçenek denilebilir. Rahat kesim seçenekleri arasında, yine de boyut aralığını seçebilir ve serbest hareketin keyfini çıkarabilirsiniz. Kalıp ve gövdenin yanı sıra renkler de dolabınıza göre seçilmelidir. Ceketin rengine karar vermek giysinin renginden çok daha zordur. Çünkü dolabın içindeki pek çok kıyafeti birleştirme şansınız var ama bu kıyafetlere uyması için bir de tek parçalık bir cekete ihtiyacınız var. Bu nedenle ceketlerde siyah ve kahverengi gibi renkler her zaman daha belirgindir. Desenlerden sembolik işaretlere kadar pek çok farklı tasarıma sahip kadın siyah deri mont ürünü bulunmaktadır.

Kadın Deri Mont Çeşitleri Nelerdir?

Kadın deri mont çeşitleri yaka, kalıp ve renk gibi birçok kategoriye ayrıştırılabilir. Ancak daha genel olarak bakıldığında kullanılan malzemeye göre sınıflandırıldığında suni deri, hakiki deri, kürk yakalı ve kapitone modeller, şişme ve kadife montlar gibi seçenekler ortaya çıkabilir.

Kadın Deri Ceket Kaç Derecede Yıkanır?

Deri ceketler temizlik aşamasında daha hassas işlem görmesi açısından kuru temizlemeye verilmelidir. Elde ya da makinede yıkama ceket üzerinde ciddi yıpranmalar meydana getirebilir. Aynı şekilde deterjan ve benzeri maddeler de ceketler üzerinde geri dönüşü olmayan hasarlar bırakabilir. Bu nedenle deri ceketler makinede ya da elde yıkanmamalıdır.

Kadın Deri Ceket Renkleri Nelerdir?

Kadın deri ceket koleksiyonlarında en sık tercih edilen renk şüphesiz siyahtır. Bu rengi kahverengi, bordo, yeşil ve kırmızı takip eder. Bu renkler dışında sıra dışı tarzlara sahip renklerdeki deri ceketler de piyasada mevcuttur.

Kadın Deri Mont Seçimi Nasıl Yapılır?

Öncelikle satın alacağınız deri mont veya ceket tarzınızı yansıtmalı, sizin içerisinde iyi hissedeceğiniz bir ürün olmalı. Yaka ve ürün kalıpları günlük giyim tarzınızda bulunan iç kıyafetlerinin büyük çoğunluğuna uyum sağlamalı. Bu noktalar dışındaki seçenekler sizin kendi tarz ve isteklerinize bağlı olarak seçilmelidir.