ÜCRETSİZ KARGO

Mor Floklu Büyük Beden Elbise 7A-1033
449,99 TL
SEPETTE
399,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

İspanyol Kol Büyük Beden Abiye Elbise 41B-2210
İspanyol Kol Büyük Beden Abiye Elbise 41B-2210
549,99 TL
SEPETTE
499,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Zebra Desen Flok Büyük Beden Elbise 15B-0896
(1)
449,99 TL
SEPETTE
399,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Melsay Butik Siyah Ateş Çiçekli Desen Kısa Kollu Midi Elbise
499,90 TL
SEPETTE
449,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Kadın Büyük Beden Lacivert Ispanyol Kol Elbise 30Y-1051
(1)
449,99 TL
SEPETTE
399,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Melsay Butik Kırmızı Gelincik Kısa Kollu Büyük Beden Midi Elbise
(3)
499,90 TL
SEPETTE
449,90 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Kadın Kırmızı Büyük Beden Asimetrik Viskon Elbise
Kadın Kırmızı Büyük Beden Asimetrik Viskon Elbise
299 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Kadın Krep Kumaş Puantiye Desenli Gri Renk Uzun Kol Şık Elbise
529,90 TL
SEPETTE
479,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Büyük Beden Siyah Elbise 6C-69323
(3)
449,99 TL
SEPETTE
399,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Ispanyol Kol Büyük Beden Abiye Elbise 38A-2084
549,99 TL
SEPETTE
499,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Siyah Büyük Beden Uzun Elbise 20Y-1246
(2)
499,99 TL
SEPETTE
449,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

İspanyol Kol Büyük Beden Abiye Elbise 22d-2427
İspanyol Kol Büyük Beden Abiye Elbise 22d-2427
399,99 TL
SEPETTE
349,99 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

3003 SAKS ÖNÜ BÜZGÜLÜ KOLSUZ ÜST NAKIŞLI BÜYÜK BEDEN ELBİSE
(1)
279 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Ispanyol Kol Büyük Beden Abiye Elbise 20Y-2164
(2)
549,99 TL
SEPETTE
499,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

4048 MÜRDÜM SİMLİ ESNEK KUMAŞ BELİ İŞLEMELİ BÜYÜK BEDEN ELBİSE
(1)
1.199 TL
SEPETTE
1.099 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Melsay Butik Volan Kol Siyah Kelebek Desen Büyük Beden Krep Midi Elbise
(1)
366,28 TL
SEPETTE
309,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Melsay Butik Çiçekli Fırfırlı Turkuaz Kısa Kollu Kadın Midi Elbise
499,90 TL
SEPETTE
449,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Omuzları Dantel Ve Şerit Detaylı Elbise
719,95 TL
SEPETTE
619,95 TL

Büyük Beden Elbise ve Tulum

Büyük beden elbiseler birçok farklı tasarımla ve çeşitle üretilmektedir. Spor, klasik ya da günlük olarak tercih edebileceğiniz büyük beden elbise modelleri olduğu gibi, özellikle yaz aylarında tercih edilen büyük beden tulum modelleri de bulunmaktadır. Eskiden oldukça zor ulaşılabilir olan büyük beden elbiseler ve tulumlar, teknolojinin gelişmesiyle daha rahat ulaşılabilir olmaktadır. Farklı markalar da artık standart olarak ele alınan ölçülere göre olan kıyafetlere ek olarak, büyük beden olarak adlandırılan kategoride de ürünler üretmektedir. Her tür kıyafet için kadın büyük beden seçeneği giderek yaygınlaşırken, bu ürünleri sadece büyük beden ölçülerine sahip kişiler değil, bol kalıp ürün kullanmak isteyen kişiler de tercih ediyor. Bu kategoride en çok tercih edilen ürünlerden ikisi büyük beden elbise ve büyük beden tulum olarak göze çarpmaktadır. Elbette farklı birçok kategoride daha üretimler yapılmakta ve talepler olmaktadır. Fakat kullanım rahatlıklarından ve zamanı geçmeyen modellere sahip olmalarından dolayı bu iki kategori oldukça tercih ediliyor. Büyük beden elbise fiyatları modele göre, kesim şekline göre ve kullanılan kumaşın kalitesine göre farklılık göstermektedir. Kendi içlerinde de birçok farklı ortam ve mevsime göre de çeşitlendirilen bu ürünler kadınlara geniş bir yelpaze sunuyor. İster bir düğün için, ister gündelik hayatta kullanmak için tercih edin, her iki amaç için de onlarca seçenek bulabilirsiniz. Elbette elbise seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden birisi, elbisenin modeli olmaktadır.

 Büyük Beden Elbise Modelleri

Büyük Beden Elbise Modelleri

Moda dünyası da artık her gün yeni fikirler ve tasarımlar ile gelişiyor. Tabii bu da her kategori ve parça için daha fazla seçenek demek. En az standart ölçülerde olan elbise modelleri kadar büyük beden elbise modelleri de mevcut. Yaka çeşidi olarak bisiklet yaka, gündelik hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model. Genellikle bu tip yakalar büyük beden sade elbise gibi bir algı yaratsa da, birkaç aksesuar dokunuşu ile şık bir görüntü ortaya koyabilirsiniz. V yaka modellerde çokça tercih edilen beli lastikli elbiseler, özellikle alt bedeni için arzu ettiği ürünü bulmakta problem yaşayan kadınlar için oldukça uygun olabiliyor. Bu sayede bel kıvrımını da ortaya çıkarıyor. Aynı şekilde bağlama detaylı elbiseler de bu işlevi görmekte. İster önden ister arkadan bağlayarak farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Davetlerde ve özel günlerde çok ilgi gören büyük beden elbise uzun modeller ile de tercih ediliyor. Genellikle bol kesimden oluşan büyük beden ev elbisesi modelleri ise farklı beden ölçülerine sahip birçok kadının tercih ettiği ürünlerden. Bunun nedeni, bol kalıp şeklinde tasarlandığı için rahat hissettirmesidir. Birçok farklı rengi olan düz modeller arasından en çok tercih edilenler siyah, bordo, gri gibi renkler olsa da, her renkten ürün tasarlanıyor. Bunun yanı sıra farklı desenlerden oluşan modeller de mevcut. Örneğin, dikey çizgilerden oluşan büyük elbise modelleri, birçok kullanıcı tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Ayrıyeten çiçekli desenler genellikle düz renk aksesuarlar ile kullanılırken, son dönemde etnik desenler de revaçta.

 Büyük Beden Tulum Modelleri

Büyük Beden Tulum Modelleri

Özellikle yaz mevsiminde tercih edilen büyük beden tulum modelleri sağladığı rahatlık sayesinde çok ilgi görüyor. Hem kısa hem de uzun modelleri bulunan tulumlar, spor bir görünüm sağlarken aynı zamanda şıklığı da yanında getiriyor. Kış mevsiminde kullanabileceğiniz uzun modeller hem bol paça hem de dar paça şeklinde üretiliyor. Hangi konsept için kullanacağınıza ve birleştireceğiniz parçalara göre seçebilirsiniz. Aynı zamanda kullanılan modası hiç geçmeyen kadife kumaş ile de hem soğuktan korunabilir hem de şık bir stil oluşturabilirsiniz. Kısa formları da bulunan büyük beden tulum modelleri yaz mevsiminde de rahatlıkla kullanılabiliyor. Büyük beden şortlu tulum modellerinde kullanılan farklı kumaşlar sayesinde dilediğiniz yerde tercih edebilirsiniz. Büyük beden spor tulum modellerinde kullanılan likralı kumaşlar sayesinde, hem sportif bir görünüm elde edebilir, hem de gün boyu konforlu bir zaman geçirebilirsiniz. Yaz mevsiminde çok tercih edilen kumaşlar arasında yer alan keten, tulumlarda oldukça kullanılır. Bu tarz ince kumaşlar ile de tercih edilen büyük beden tulum yazlık kombinler oluşturmakta kolaylık sağlıyor. Son zamanlarda popülerliği artan kruvaze yaka tulumlarda da sık şekilde kadınların karşısına çıkıyor. Yaz mevsiminde farklı bir görünüm elde etmek için boyundan bağlamalı tulum modellerini de inceleyebilirsiniz. Farklı birçok düz rengi bulunmasının yanı sıra, birden fazla çeşit desen ile de üretilebiliyor. Çizgili ve puantiyeli desenlerine ek olarak büyük beden çiçekli tulum modelleri de yaygın. Yine mevsimler düşünülerek tasarlanmış olan kısa kollu, uzun kollu veya kolsuz modeller mevcut.

 Büyük Beden Kıyafetlerde Her Konsepte Uygun Çeşit

Büyük Beden Kıyafetlerde Her Konsepte Uygun Çeşit

Büyük beden ölçülerine sahip olan insanlar da, herkes gibi her konsepte ve duruma uygun olarak giyebileceği kıyafet seçeneklerine sahip. Büyük beden elbise kategorisinde hem günlük hem de özel bir davette giyilebilecek zengin seçenekler sunuluyor. Hem yaz hem kış düğünlerinde tercih edilen büyük beden şık elbiseler kullanılan kumaşlar ve üstüne eklenen pul, taş, toka, zincir gibi aksesuarlarla çok farklı bir görünüm kazandırabiliyor. Aynı şekilde bu tür aksesuarlar, büyük beden tulum çeşitleri için de kullanılarak, ürünü spor olmaktan çıkarıyor. Tulumlarda olduğu gibi, elbiselerde de farklı kol uzunluğu seçenekleri var. Büyük beden elbise yazlık olarak kullanılmak istenirse, kolsuz veya askılı şekilde tercih edilebilir. Şıklık konusunda olduğu kadar, rahatlık konusunda da ön plana çıkan bu iki ürün herkesin tercih edebileceği şekilde tasarlanıyor. Büyük beden elbise günlük olarak genellikle düz bir kesim veya düz bir renk şeklinde tercih edilse de, daha bol kesimler veya a kesim tarzı da talep görüyor. Özellikle büyük beden rahat elbiseler her bedene sahip kadınlar tarafından tercih edilerek, yaz mevsiminde oldukça kullanışlı oluyor. Büyük beden günlük tulum modellerinde kullanılan kumaşlar genellikle esnek ve rahat bir yapıya sahip olduğu için, çoğu kişi tarafından tercih edilip kullanılıyor. Hem sportif tasarımlarla hem de şık tasarımlarla üretilen elbise ve tulumları, daha spor bir hale getirmek veya daha şık parçalarla birleştirmek kişiye kalıyor, Tek bir parçadan oluştukları için, bu noktada aksesuar ve ayakkabı kullanımı oldukça önemli bir hale geliyor. Siz de, büyük beden olarak üretilen elbise ve tulum modelleri için ve fiyatları hakkında bilgi edinmek için sayfamızı inceleyebilir, arzu ettiğiniz ürünü güvenle satın alabilirsiniz.