Art Puzzle Göl Köy 1500 Parça Puzzle
(3)
218,38 TL
194,36 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Art Puzzle Akdeniz Limanı 1500 Parça Puzzle
537,38 TL
SEPETTE
417 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Anatolian 1500 Parçalık Puzzle / Davet Hazırlığı - Kod 4570
(1)
399 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Anatolian Puzzle 1500 Parça Türkiye Haritası 3793
(3)
399 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Nova 1500 Parça Yeşillikler İçinde Mini Puzzle
406,02 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Star Puzzle 1500 Parça Halı Tüccarı Puzzle
(1)
335,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Anatolian 1500 Parçalık Puzzle / Bungalov - Kod 4568
399 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Anatolian Puzzle 1500 Parça Göl Kıyısı
Anatolian Puzzle 1500 Parça Göl Kıyısı
399 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Anatolian 1500 Parça Puzzle Liman Işıkları
(1)
399 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Anatolian 1500 Parça Dünyayı Gezen Çerkes Kızı Puzzle
399 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Anatolian 1500 Parçalı Kuğular Ve Kır Evi
Anatolian 1500 Parçalı Kuğular Ve Kır Evi
(8)
486,36 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Nova 1500 Parça Besmele Mini Puzzle (Dini Puzzle)
(4)
406,02 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Art Puzzle Coca-cola Vintage Kızları Kolaj 1500 Parça Puzzle
389,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Anatolian 1500 Parça Göl Kıyısı Puzzle (Lakeside)
(7)
486,36 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Nova 44001 - 1500 Parça Fantastik Kelebek Mini Puzzle
(2)
406,02 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Anatolian 1500 Parçalık Avrupa Haritası Puzzle - 4557
(2)
486,36 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Nova Puzzle 44006 - Çay Molası 1500 Parça Mini Puzzle
(2)
406,02 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Educa 1500 Parça Sıcak Hava Balonları Puzzle - 17977
(2)
589,56 TL

1500 Parça Puzzle

Boş zamanları geçirmek için çeşitli hobiler ve aktiviteler geliştirilmektedir. Hem çocuklar hem de ebeveynler için yapboz yapmak eğlenceli hobi ve oyun aktivitelerinden birisidir. Yetişkin hobi ve oyunları arasında yer alan puzzle , çeşitli parça sayılarına sahiptir. Yapboz parçaları 500, 1000, 1500 gibi adetlerde bulunmaktadır. Çocuklar için daha az parçalı yapbozlar tercih edilirken, yetişkinler için daha uğraştırıcı ve parça sayısının fazla olduğu puzzle modelleri mevcuttur. Fazla parça sayısının bulunduğu puzzle çeşitleri, eğitici ve beyin geliştirici özelliklerinin yanı sıra takım halinde de hobi aracı olarak kullanılabilmektedir. Boş zamanlarını değerlendirmek için bir fırsat olan 1500 parça puzzle çeşitlerini detaylı inceleyerek dilediğiniz tarzda puzzle edinebilirsiniz. 1500 parça puzzle manzara fotoğrafları arasında yapboz yapımını eğlenceli hale getirecek görselleri seçebilir veya kişiselleştirilmiş fotoğraflarınızla puzzle oluşturabilirsiniz. Renk tonlarının birbirine yakın olduğu yapboz çeşitleri ilk başladığınız zamanlar sizi zorlayabilir. Bu duruma karşı farklı renklerin bulunduğu daha az detay bulunan görsellerle hobinize başlayabilirsiniz. Dilerseniz zamanla üç boyutlu ve daha detaylı yapbozlara geçiş yaparak kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Ürün sayfamızda bulunan 1500 parça puzzle çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

1500 Parça Puzzle Modelleri

1500 Parça Puzzle Modelleri

Yapboz modelleri çeşitli görsellere sahip olarak kullanılmaya başlanabilir. Öncelikle puzzle yapmaya başlanırken daha kolay resimlerden ve detaysız görsellerden başlanabilir. İlerleyen zamanlarda ise hobinizi geliştirmek amacıyla detayı görselleri ve karışık parçalardan oluşan yapbozları edinebilirsiniz. puzzle 1500 parça çeşitleri arasında ünlü ressamların tabloları, ünlü resimler, karakalem çalışmaları, doğa ve manzara resimleri, ünlü kişilerin fotoğrafları, akarsu ve göller, dağlar gibi çeşitli görseller bulunmaktadır. Hoşunuza giden görselleri belirleyerek puzzle yapmaya başlayabilirsiniz. Film, kitap kapakları gibi yaratıcı görselleri de bulabileceğiniz puzzle çeşitleri, hobinize yönelik ilginizi arttırmaya çalışarak sizi destekler. 1500 parça puzzle modelleri incelendiği zaman kır evi, dağ evi, çizgi film karakterleri, hayvan figürleri, ünlü manzara resimleri, göl kıyısı, fantastik şehirler gibi çeşitli görseller bulunmaktadır. Dünya haritası şeklindeki puzzle çeşitleri, harita bilgisini güçlendirerek hangi ülkenin nerede olduğunu öğrenmenizi sağlayabilir. Beğendiğiniz bir ülkeyi, o ülkenin sokaklarını gösteren fotoğrafları puzzle yapabilirsiniz. Seçtiğiniz görseller dikey veya yatay şekilde yer alabilir. Dikey şekle sahip puzzle modelleri daha çok portreler ve çeşitli sokak manzaralarından, Eyfel kulesi gibi sanatsal fotoğraflardan da oluşabilmektedir. Yatay puzzle modelleri içerisinde evler, çiçekler, hayvanlar ve çeşitli manzara fotoğrafları yer alabilmektedir. Kayıp parça desteği de bulunan yapbozlar, kaybolan parçaların yerine geçerek yapbozunuzu tamamlamanızı sağlar. Ayrıca yapıştırıcı desteği sağlayan yapbozlar, çerçeve şekline getirebileceğiniz yapbozlarınızı dekorasyon amaçlı odanızda kullanabilirsiniz. Baskı kalitesinin yüksek olduğu ve görüntünün canlılığı parçaların daha kolay yerini bulabilmenizi sağlayarak, motor becerilerinizi güçlendirmeyi sağlar. Orijinal renklerin kaliteli baskılarla ve yapboz parçalarıyla birleşimi, yapbozlarınızda canlı bir görsel sunum yaratmanızı sağlayarak yapbozu eğlenceli hale getirir.

 1500 Parça Puzzle Seçimi

1500 Parça Puzzle Seçimi

Yapboz seçimine bulunurken yaş aralığını dikkate alarak parçaların büyüklüğünü de göz önünde bulundurabilirsiniz. Parçaların çok küçük olması evde evcil hayvan veya bebek bulunuyorsa yutma gibi durumlarla karşılaşılabilir. Bu durumlara karşın yapboz parçalarının daha büyük boyutlarda olması tercih edilebilir. Yapboz kullanımı yetişkin ve genç kesimin ilgisini çeken ve boş zamanları değerlendirme amacıyla tercih edilen hobiler arasında yer almaktadır. 1500 parçadan oluşan yapbozlar, detaylı veya daha net yapılara sahip şekilde yer almaktadır. 1500 parça puzzle boyutları satın alacağınız ürünün boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Büyük görseller olabileceği gibi ebadının daha küçük olduğu 1500 parçalık puzzle boyutları da mevcuttur. Birbirinden ilginç puzzle modellerini ve görsellerini inceleyerek kendi tercihinize uygun görseli edinebilirsiniz. puzzle çeşitleri 1500 parça ve birbirinden farklı görsellerden oluşmaktadır. İlk başta zorlayıcı ve kafa karışıklığı yaratan yapboz yapımı, adım adım ilerlediğinizde daha kolay gelmeye başlayabilir. Farklı alternatiflerde yer alan yapboz modellerini inceleyerek sevdiğiniz görsellerle yapboz yapmaya başlayabilirsiniz. Puzzle yapmayı tamamladığınız zaman puzzle çerçevesi edinerek beğendiğiniz bir puzzle resmini duvarlarınıza asabilir ve görsellerinizi hatıra olarak da saklayabilirsiniz. Atatürk gibi ünlü isimlerin yer aldığı yapbozları edinebilir ve sevdiğiniz ünlü isimlerin puzzle’larını yapabilirsiniz. Panaromik manzara resimleri olan yapbozlar, sevdiğimiz manzaraların hobilerimizle buluşmasını sağlayarak sonucunu sabırla beklemeyi ve inatla yapboza devam etmeyi sağlayabilir. Çeşitli dokularda bulunan yapbozlar ahşap malzemelerden de oluşturulabilmektedir. Düşünme becerinizi geliştirmeye yarayan puzzle modelleri, hediye olarak da ilgisi olan arkadaşlarınıza, çocuklarınıza vermek için tercih edilebilir. Hediye seçenekleriniz arasında yer alabilecek yapboz çeşitleri, detaylı veya detaysız, dikey veya yatay modellerde tercih edilebilir.

 1500 Parça Puzzle Ölçüleri

1500 Parça Puzzle Ölçüleri

Hobi aracı olarak hayatınızda farklı bir yeri olan yapbozlar, kafa dağıtmanızı ve hayattaki stresinizi bir nebze azaltıp dikkatinizi farklı bir alana vermenizi sağlar. Hayattaki zorluklara karşı kafanızı dağıtıp sizi stresten uzaklaştırmayı da amaçlayan yapbozlar, eğlenceli görüntüleri ile farklı boyut, renk ve görsellerde yer almaktadır. Herhangi bir görseli seçerek puzzle yapmaya başlayabileceğiniz gibi, kişiye özel puzzle oluşturarak kendi çektiğiniz fotoğraflardan da puzzle oluşturabilirsiniz. Kendi fotoğraflarınızı puzzle yapmak, kişiselleştirilmiş tasarımlarla ve istediğiniz ölçülerde oluşturularak yapboz yapmayı daha eğlenceli hale getirebilir. Ayrıca ailenizin bir arada yer aldığı fotoğrafları kişiselleştirerek puzzle haline getirebilir ve ailecek puzzle yapabilirsiniz. 1500 parça puzzle ölçüleri genel olarak 85x60 cm boyutlarında standart olarak yer almaktayken, farklı boyutlarda puzzlelar da bulunmaktadır. 48x68 cm gibi ölçülere de sahip puzzle modelleri bulunmaktadır. 33x23x5 cm kutu boyutları ile puzzlelar da meraklılarına sunulmaktadır. Bu puzzle modelleri arasından temanızı belirleyerek kendi yapbozunuzu yapabilirsiniz. Doğru ölçülerde puzzle çerçevesi edinerek tamamladığınız yapbozu duvarınıza çerçeve şeklinde asabilir ve duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. Dekorasyon olarak da kullanılabilen yapbozlar, ev içerisine renklilik ve görsellik kazandırmaya yardımcı olur. Çabuk kaybolabilen yapboz parçalarının yedeğinin bulunması, kaybolan parçanın yerini doldurmak ve yapbozunuzu rahatlıkla tamamlamak konusunda size destek olur. Keyifli zaman geçirme aracı olan yapbozlar, kafa karışıklıklarınızdan kurtulmanızı düşüncelerinizi yönetmenize katkı sağlar. Düşünme becerinizi güçlendirerek kendi odak noktanızı arttırabilir ve devamlı bir şekilde yapboza devam ederseniz bu becerinizi geliştirebilirsiniz. Şekil tanımayı ve görsel hafızayı geliştiren yapbozlar, motor becerilerini geliştirerek çocuklarda ve yetişkinlerde el ve göz koordinasyonunu geliştirmeye faydalı olmaktadır. Parlama yapmayan ve gözü yormayan yapboz parçaları kaliteli yapısıyla her yaştan insana hitap eden tasarımlarda üretilmektedir. Parçalar yerlerine tam olarak oturmalı ve yerleştirilebilmelidir. Hemen siz de ürün sayfamıza göz atarak 1500 parça puzzle modelleri hakkında daha detaylı bilgi alabilir, 1500 parça puzzle fiyatları ve modelleri arasından istediğiniz görseli seçerek sipariş edebilirsiniz.