ÜCRETSİZ KARGO

Ince Zincir Şahmeran
(1)
224,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Glorria Altın Şahmeran Bileklik N11.120
(2)
3.871,50 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Pırıltılı Ince Zincir Şahmeran
(6)
224,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Erer Gümüş Gümüş Ithal Toplu Toplu Zincir Şahmeran Bileklik Dy85I1
(1)
499,68 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Altın Kaplamalı Gümüş Baloncuklar Şahmeran - B081001
Altın Kaplamalı Gümüş Baloncuklar Şahmeran - B081001
(1)
560 TL
SEPETTE
399,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Gümüş Sıra Taşlı Şahmeran N11.136
Gümüş Sıra Taşlı Şahmeran N11.136
(2)
299,10 TL
SEPETTE
254,23 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Gümüş Renkli Ince Zincir Şahmeran
(1)
214,90 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Argentum Concept 925 Ayar Gümüş Kedi Figürlü Şahmeran - 45097501
475 TL
SEPETTE
329,99 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Kelebek Modeli Roz Gümüş Şahmeran 104
Kelebek Modeli Roz Gümüş Şahmeran 104
776,27 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Gothic Pentagram Şahmeran Choker
299,90 TL
234,90 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Büyük Boy Yöresel Kişniş Gümüş Şahmeran 037
4.133,36 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Kök Safir Taşlı Damla Modeli Telkari Gümüş Şahmeran 080
1.096,90 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Mineli Mardin Hasırı Gümüş Şahmeran 087
Mineli Mardin Hasırı Gümüş Şahmeran 087
1.843,20 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Firuze Taşlı Mardin Hasırı Gümüş Şahmeran 082
Firuze Taşlı Mardin Hasırı Gümüş Şahmeran 082
2.101,70 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Turkuaz Taşlı Gümüş Şahmeran
999 TL
499,50 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Azuris 925 Ayar Gümüş Şahmeran N11.100
652,80 TL
434,92 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Papatya Roz Gümüş Şahmeran 122
Papatya Roz Gümüş Şahmeran 122
776,27 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Nusret 925 Ayar Gümüş Desenli Kelebek Modeli Şahmeran, Beyaz
847 TL

Şahmeran

Takı dünyasında tarihsel ve mitolojik figürlerden esinlenerek ortaya çıkarılan pek çok model bulunmaktadır. Şahmeran da bu figürler arasında yer almaktadır. Bu mitolojik figür şahmeran el takısı olarak kültürümüze girmiştir. Sahip oldukları şık ve zarif görünüm sebebi ile son dönemlerde şahmeran modelleri kadın ve erkek kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.Şahmeran gibi tarihsel bir simgenin modern motiflerle harmanlanması ile ortaya çıkan bu takılar kullanıcıların ilgisini çekmektedir. Birden fazla takının kullanımı bazen kullanıcılara zorluk çıkarabilmektedir. Hem bileklik hem yüzük formunda olan bu takı tek bir aksesuar kullanımı ile şık bir görünüm sağlamaktadır. Sağladığı kullanım kolaylığı tercih edilme sebepleri arasındadır. Öte yandan farklı tasarımı sebebiyle yeni bir tarz arayışı içerisinde olan kişileri etkilemeyi başarabilmektedir. Geniş model seçenekleri ile farklı giyim tarzları ve aksesuar kombinlerine kolay bir şekilde uyum sağlayabilmektedir. Geleneksel bir figür olan şahmeran, modern tarzda dokunuşlarla şık bir görünüm sağlayarak, zamanla değişen estetik algısına da ayak uydurmaktadır. Geçmişten günümüze kadar farklı figürlerle harmanlanarak her zevke ve tarza uygun bir aksesuar haline gelmiştir. Aksesuarlar kıyafetlerin tamamlayıcısıdır. Şahmeran göz alıcı bir şıklığın tamamlayıcısı olmak üzere takılar arasında yerini almaktadır. Aksesuarlar süs olarak kullanımının yanı sıra aslında kişiler için bir imza niteliğindedir. Zevkler kişiye özeldir ve değişkenlik gösterir. Aksesuar tercihleri de kişilerin ruhlarının ve karakterlerinin bir yansımasıdır. Bu sebeple şahmeran modelleri arasında seçeneklerin ve çeşitliliğin zengin olması kişilerin kendilerini yansıtan model seçimleriyle stillerini tamamlamalarına ve özgün bir tarz yakalamalarına yardımcı olmaktadır. Kişiselleştirilebilen bir takı olması şahmeranı kullanıcılar tarafından özel kılmaktadır.

Her Tarza Uygun Şahmeran Kullanımı

Her Tarza Uygun Şahmeran Kullanımı

Şahmeran bir bileklik türüdür fakat bilek üzerinde değil, orta parmak üzerinden geçirilerek, elin üzerinde durmaktadır. Klasik bileklik modellerinin yanı sıra şahmeran bileklik farklı bir tasarıma sahip olması sebebiyle kişiler tarafından oldukça tercih edilmektedir. Şahmeran modelleri altın, gümüş, çelik gibi farklı malzeme seçenekleri ile üretilmektedir. Geniş model seçenekleri ile her tarza uyum sağlayabilmektedir. Kişiler zevklerine ve ihtiyaçlarına uygun zarif şahmeran modellerine kolay bir şekilde ulaşabilmektedir. Bu takılar genellikle zincir şeklindedir. Zincirler ile farklı motifler bir araya getirilerek estetik bir görünüm kazandırılır. Şahmeran modelleri hem günlük kullanıma hem de şık kombinlere uyum sağlayabilen tasarımları ile kişilere pek çok farklı ortamda eşlik etmektedir. Şık ve ışıltılı özel gün kombinlerine gümüş veya altın gibi değerli madenlerden üretilen şahmeran modelleri eşlik ederken, günlük kombinlerde daha sade tasarımları ile çelik model kullanımı tercih edilmektedir. Şahmeran el takısı olarak kullanılan bir aksesuar olmasının yanı sıra ayak için olan ayak şahmeranı modelleri de bulunmaktadır. Elde sergilenen şık ve zarif görünümü, ayaklarda da yakalamaya yardımcı olmaktadır. Şahmeran gibi kişilerin zevk ve isteklerinin farklılık gösterebileceği göz önünde bulundurularak üretilen aksesuar modelleri, günümüzde oldukça popülerdir. Bileklik ve yüzük gibi iki ayrı parça halinde kombinlenen takıları uyum içerisinde bir araya getiren tasarımlarıyla tek parçada şıklık sağlamaktadır. Öte yandan bu takılar kişilere zarif bir hediye alternatifi sunarak, pek çok kişi için zorlu bir süreç olan hediye seçimi sürecini kolaylaştırmaktadır. Hem özel günlere eşlik edebilecek hem de günlük kullanıma uygun model seçenekleri ile şahmeran modelleri kişilerin tercih sebebi olmaktadır. Sürekli gelişen ve değişen moda akımlarına ve hızlı tüketimlere rağmen bu modeller, zamansız parçalar arasında yerini almaktadır.

Stil Tamamlayıcı Şahmeran Modelleri

Takılar çoğu zaman giyimin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Şahmeran bu takılar arasında ilgi çekici tasarımıyla ön plana çıkmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ile zarif ve kusursuz bir görünüm sağlayarak, stilinizi tamamlamanıza yardımcı olacak bir aksesuardır. Altın, gümüş, rose ve siyah renklerde farklı motiflerle tasarlanmış birçok model seçenekleri bulunmaktadır. Bu seçeneklerin çeşitliliği farklı kullanım alanlarında kolaylık sağlamaktadır. Farklı model ve renk alternatifleriyle sürekli değişen ve gelişen moda sektörüne ayak uydurulmaktadır. Bu zamansız parçalar şık bir görünüm elde etmeye yardımcı olmaktadır. Hem günlük hayatta kullanıma uygun hem de özel anlar ve davetlerde kullanılabilecek modelleri bulunmaktadır. Günlük kullanımlarda daha sade ve kibar şahmeran modelleri tercih edilirken, özel günlerde daha çok taşlı ve gösterişli modeller tercih edilmektedir. Şık görünümünün yanı sıra tek parça halinde takılıp çıkarılabilmesiyle basit bir kullanıma sahiptir. Tasarımı itibariyle düşme ve kaybolma gibi durumların önüne geçilmekte ve güvenli bir kullanım olanağı sağlamaktadır. Sunduğu kolay kullanım avantajı, günlük yaşamda şıklığı yakalamak isteyen kişiler tarafından tercih edilme sebebi sayılmaktadır. Bu takıların tasarımında özellikle zarif motifler yer almaktadır. El ve ayak üzerinde dökümlü ve estetik görünümü ile zerafeti ön plana çıkarmaya katkıda bulunmaktadır. Zenginleştirilmiş tasarımları ile şahmeran bileklik modelleri takı kullanımında şıklığı yakalamak isteyen kişiler tarafından oldukça ilgi görmektedir. Kişiler kıyafetlerinin tamamlayıcısı olarak kendilerine hitap eden modelleri seçerek görünümlerini tamamlamaktadır. Tercihini gösterişli bir şıklıktan yana kullananlar için şahmeran setleri bir seçenek olarak yer alırken, tercihini sade bir şıklıktan yana kullanan kişiler için de uygun zarif şahmeran modelleri mevcuttur. Her bütçeye ve her zevke hitap edebilecek nitelikte olan bu takı modelleri, yeni tasarımlarıyla ilgi çekmeye devam etmektedir.

Farklı Fiyat Seçenekleri ile Şahmeran Modelleri

Farklı Fiyat Seçenekleri ile Şahmeran Modelleri

Her zevke uygun seçenekleri ve geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken şahmeran fiyatları altın, gümüş ve çelik şahmeran seçenekleri ile her bütçeye hitap etmektedir. Ürünlerin fiyatlandırmasını marka, kalite ve malzeme gibi unsurlar etkilemektedir. Altın gibi değerli bir madenden üretilen modeller, diğer şahmeran modelleri arasında yüksek fiyatları ile dikkat çekerken, çelik gibi uygun fiyatlı malzemeden üretilen modeller ulaşılabilir fiyatlara sahiptir. Gümüş ise altın ile karşılaştırıldığında daha uygun fiyatlı bir madendir. Bu sebeple gümüş şahmeran modelleri de kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bu modellerin renkleri ise kullanıcıların zevklerine uygun olarak çeşitlendirilmektedir. Gümüş materyalinden üretilen bir şahmeran sadece gri renk seçeneği ile değil, sarı ve rose gibi renk seçenekleri ile de satışa sunulmaktadır. Motiflerin üzerlerinde kullanılan değerli veya değersiz taşlara göre de fiyatları değişkenlik göstermektedir. Pırlanta gibi değerli bir taş ile süslenen motifler yüksek fiyatlar ile satılırken, zirkon taşlı modeller çok daha uygun fiyatlar ile satılmaktadır. Yıldız, kalp, göz, kar tanesi,sonsuzluk işareti, nazar boncuğu gibi klasik motiflerin yanında balık, yılan, kelebek, kırlangıç gibi çeşitli hayvan motiflerine de bu takılarda sıklıkla rastlanmaktadır. Bu takılar tekli modeller ile satılmalarının yanı sıra set halinde de satılmaktadır. Şahmeran seti olarak satılan ürünler tekli ürünlere kıyasla daha avantajlıdır. Bu setler de tek bir aksesuarın yeterli olmayacağını düşünen kullanıcılara yardımcı olmaktadır. Sayfamızda bu setleri avantajlı fiyat seçenekleri ile inceleyebilirsiniz. Altın, gümüş ve çelik gibi materyallerden üretilen şahmeran modelleri kullanıcılara geniş ürün yelpazesi ile sunulmaktadır. Farklı materyallerden üretiliyor olması, farklı fiyatlandırma seçenekleri sağlamaktadır. Böylelikle her bütçeye ve zevke uygun modelleri ile geniş bir kitleye hitap edilmektedir. Kişiler bütçelerine ve zevklerine uygun modellere takı aksesuarları sayfamızda kolay bir şekilde erişim sağlayabilmektedir. Sayfamızda listelenen ürünler arasından kendinize en uygun modeli seçerek alışverişinizin tadını çıkarabilirsiniz.