ÜCRETSİZ KARGO

2
Mars Umbrella Rüzgara Dayanıklı Tam Otomatik Şemsiye Mor
(53)
379,99 TL
279,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

2
Mars Umbrella Rüzgara Dayanıklı Tam Otomatik Şemsiye Kırmızı
(10)
379,99 TL
279,99 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Yağmur Rüzgar Geçirmez Şeffaf 3 Katlı Şemsiye Pembe
419,34 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Snotline Kadın 8 Telli Manuel Şemsiye Bordo 42-L
699 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Bayan Katlanır Şemsiye 001 Pembe
354,42 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Snotline Ultra Mini Cep Şemsiye Kapalı Boyut 18 Cm
(15)
859,90 TL
789,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Snotline Tam Otomatik Kadın Şemsiye Vizon Puantiyeli Siyah 225l 001
(1)
1.399,90 TL
1.299 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

8
Hyt-uzatılmış Rüzgar Geçirmez Şemsiye-siyah
534,85 TL
SEPETTE
524,85 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Kadın Şemsiye Ters Şemsiye Renkli Gül
Kadın Şemsiye Ters Şemsiye Renkli Gül
450 TL
400 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

7
Ww Otomatik Yuvarlak Köşe Katlanır Şemsiye-lacivert
702,40 TL
SEPETTE
692,40 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

9
Kadın Portatif Katlanır Şemsiye Beyaz
393,73 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Snotline Kadın Şemsiye Süper Mini Puantiyeli 08l 001
(1)
899 TL
759 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Kadın Şemsiye Ters Şemsiye Blue Sky
Kadın Şemsiye Ters Şemsiye Blue Sky
(1)
500 TL
450 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Tam Otomatik Şemsiye - Açılır Kapanabilir Kadın - Erkek 10 Telli
(42)
500 TL
399,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Kadın Şemsiye Ters Şemsiye Mavi Motif Desenli
Kadın Şemsiye Ters Şemsiye Mavi Motif Desenli
350 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Yağmur Rüzgar Geçirmez Şeffaf 3 Katlı Şemsiye Mor
472,90 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Hss 12 Kaburga Güçlü Şemsiye Büyüt 110 Cm Çap Otomatik Uv Şemsiye Rüzgar Ve Yağmur Direnci Bumbershoot -kırmızı
Hss 12 Kaburga Güçlü Şemsiye Büyüt 110 Cm Çap Otomatik Uv Şemsiye Rüzgar Ve Yağmur Direnci Bumbershoot -kırmızı
(1)
627,65 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

REKLAM

Yağmur Rüzgar Geçirmez Şeffaf 3 Katlı Şemsiye Pembe
472,90 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Büyük 12 Kaburga Güçlü Şemsiye Büyüt 108 Cm Çap Otomatik Uv Şemsiye Rüzgar Ve Yağmur Direnci Bumbershoot 001
Büyük 12 Kaburga Güçlü Şemsiye Büyüt 108 Cm Çap Otomatik Uv Şemsiye Rüzgar Ve Yağmur Direnci Bumbershoot 001
(1)
506 TL

Kadın Şemsiye

Yazın bitişi ile birlikte, dışarı çıkmak için birtakım ek araç gereçlere ihtiyaç duyarız. Bu araç gereçlere duyduğumuz ihtiyaç ise; kuşkusuz soğuktan ve yağıştan korunma gereksiniminden ileri gelir. Yağıştan korunmak denildiği vakit ise; akla pek tabii ilk olarak şemsiyeler gelir. Şemsiyeler, özellikle sonbahar, kış ve ilkbahar mevsimlerinin vazgeçilmez aksesuarı olarak kendini gösterir. Daha sıcak havalarda ve ılıman iklimlerde; yağmurda yürümek, hatta az da olsa ıslanmak yer yer keyifli bir sürece dönüşebilir. Pek çok insan sözü edilen bu durumdan hoşlanabilir. Ancak havalar bir nebze daha soğuk bir hale ulaştığı vakit, bu keyifli durum ortadan kalkar. Genel olarak insanlar, ıslanmaktan kaçınmak isterler. Soğuk havada yağmurda yürümek hem keyif verici bir aktivite olmaktan çıkar, hem de yine soğuk havalarda ıslanıldığı zaman hasta olma tehlikesi meydana gelebilir. Aynı zamanda da eğer kişiler yanlarında akıllı telefon, bilgisayar, fotoğraf makinesi ya da tablet gibi kıymetli teknolojik araç gereçler taşıyorlarsa; bu koşulda da yine yağıştan kaçınmak önemli bir gereksinime tekabül eder. Yağıştan kaçınmanın beraberinde şemsiyeler, tam aksi bir işlev doğrultusunda da kullanıldığı gözlenen ürünlerdir. Sıcak yaz günlerinde, yakıcı güneş ısısından korunabilmek önemli bir durum halini alır. Özellikle uzun yürüyüşlerin yapıldığı zamanlarda güneş, çok daha rahatsız edici bir şekilde kişilerin modlarını ve aldıkları keyifleri düşürebilir. Bu noktada da şemsiyelerin güneşten ve sıcaktan korunma amaçlı kullanıldığı durumu ile karşı karşıya geliriz. Masaya yatırılan tüm bu ihtiyaçlara yönelik olarak; çeşit çeşit, farklı yapılarda ve işlevselliklerde kadın şemsiye modelleri kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Bahsedilen farklı farklı modellerdeki bu geniş kadın şemsiye temelde ihtiyaçlara ve zevklere göre ayrışır. İhtiyaçların ayrışmasında ise kullanım sıklığı, kaç kişi tarafından kullanılacağı, kullanılacağı iklimin özellikleri gibi faktörler; majör bir rol üstlenir. Bunun yanı sıra da; ürünün sahip olduğu renkler, bünyesinde barındırdığı desenler ve boyutları da tasarımsal tarafında çeşitlenen unsurlar olarak kendini gösterir. Boyut faktörünün değişmesi aşamasında kişilerin göz zevklerinin yanı sıra, kullanım şekli de belirleyici olur. Bu noktada da yine ürünün kaç kişi tarafından kullanacağı durumu karşımıza çıkar. Sözü edilen eşzamanlı kullanıcı sayısındaki artış, direkt olarak şemsiyenin ihtiyaç duyulan boyut ölçülerine de yansır. Görüldüğü üzere pek çok etmenin şemsiye dünyasında pay sahibi olduğu rahatlıkla ifade edilebilen bir noktadır. Karşımıza çıkan bu durum da şemsiye tercihinde bulunma sürecini, hayli kritik ve önem arz eden bir yere konumlandırır. Buna bağlı olarak da bu geniş dünya masaya yatırılırken; öncelikle ürünün edinme süreci ve bu sürece dair çeşitli püf noktalardan konu açılması, kullanıcı açısından fayda sağlayıcı olur.

Kadın Şemsiye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kadın Şemsiye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Nitelikli bir şemsiye seçimi yapmak, pek çok can sıkıcı duruma karşı önleyici bir rol üstlenir. Örnek olarak dayanıksız maddelerden yapılmış şemsiyelerin kullanımı esnasında uçmasıyla, kırılmasıyla ya da bükülmesiyle sık sık karşı karşıya gelinebilmektedir. Nitekim örnek olarak verilen bu durumlar, kullanıcılarına epeyce zorlayıcı anlar yaşatmaktadır. Bu durumların önüne geçmek için ele alınmaya değer birtakım büyük önem arz eden hususlar masaya yatırılabilir. Bayan kaliteli şemsiye modelleri, ilk olarak kendini üretici firmasından belli eder. Üretimini gerçekleştiren firmanın ardı sıra da yapımında kullanılan malzemelere bir göz gezdirilmesi, kaliteli bir şemsiye modelinin tespit edilmesi adına yerinde olur. Yapımında kullanımına başvurulan malzemeler arasından kumaşların kalitesi üzerinde durulabilir. Kumaş kalitesinin yüksek oluşu hem güneşe hem de yağışa karşı daha dayanıklı bir ürünü meydana getirir. Çeşitlerine göre değişebilse de tam otomatik kadın şemsiye modelleri sıklıkla karşılaşılan bir ürün türüdür. Sözü edilen bu otomatik modeller edinilirken; şemsiyenin açılıp kapanma süreleri mercek altına alınabilir. Açıp kapanma hususundaki ürünün pratikliği, uzun ömürlü bir kullanım deneyimine işaret eder. Açılıp kapanma esnasındaki ürünün hız potansiyelinin yanı sıra birtakım modeller hızlı bir potansiyel taşısalar dahi bazı aksaklıklara mahal verebilirler. Buna istinaden de açılıp kapanma sürecinde aksaklık yaratmayan ürünlerin seçimi isabetlidir. Ürünün bünyesinde barındırdığı tel yapısı da hem pratik bir kullanıma olanak sunma hususunda hem de ürünün dış etmenlere karşı mukavemet gösterebilme potansiyelinde saptayıcı bir rol oynar. Ancak telleri dayanıklı bir yapıda ortaya konmuş ürünler, uzun ömürlü bir kullanım sürecine imkan sağlayabilir. Çelik tellerin daha güçlü ve dayanıklı bir yapıda olduğu bilinmektedir. İşlevsellik boyutunun yanı sıra aynı zamanda şemsiye, oldukça önemli bir aksesuar olarak bilinir. Şemsiyeler, kullanıcısının hali hazırda oluşmuş olduğu tarzına ve çizmekte olduğu personaya; isabetli bir son dokunuş yapabilir. Görünüm hususundaki bu kritik rolüne istinaden ise; Almera kadın şemsiye modellerinin renkleri ve desenleri mercek altına alınabilir. Kişiler göz alıcı ya da sade, ışıltılı ya da minimalist görünümlerdeki ürünleri kendi stilleri doğrultusunda tercih etmelidir.

Yapımında Kullanılan Malzemelere Göre Kadın Şemsiyeleri

Yapımında Kullanılan Malzemelere Göre Kadın Şemsiyeleri

Kumaş, kuşkusuz şemsiye yapımında kullanılan en temel malzemeler arasında kendini gösteren bir maddedir. Genel olarak şemsiyenin üretim sürecinde iş gören kumaş tiplerinden konu açılması, kullanıcı açısından yarar sağlar. Şemsiye yapımında kullanımına başvurulan birtakım kumaşlar, silinebilir bir özellik gösterirler. Aynı zamanda yağış esnasında, su geçirgenliği de gözlenmez. Suya karşı maksimum düzeyde bir mukavemet gösteren kumaş tipi olduğu dile getirilebilir. Yağışların yanında rüzgar da yürüme esnasında bazı sorunlara zarar verebilen bir doğa olayıdır. Rüzgarın sonucunda ise yüksek oranda tozlar ortaya çıkabilir. Şemsiye kullanıcısının bu tozlardan korunabilmesi adına yine silinebilir özellikteki kumaş modellerinin edinilmesi, isabetli bir seçim yapıldığı anlamına gelir. Kumaş tipinin dış yapısına bir göz gezdirildiği zaman da gösterilen mukavemet burada da kendini belirgin bir şekilde hissettirir. Sıklıkla karşılaşılabilen bir sorun olan yıpranma, silinebilir kumaş tipinde çok nadiren karşı karşıya gelinebilen bir durum olarak ifade edilebilir. Bunun yanı sıra da yine silinebilir kumaşlar, yırtılma riskine karşın da üst düzey bir mukavemet gösterir. Bahsedilen dayanıklılık düzeyinin beraberinde, silinebilir kumaşların kirden arındırılması da oldukça kolaydır. Temizlik işlemi epeyce az vakit alır ve pratik bir biçimde, kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Genel olarak Benetton kadın şemsiye modelleri altı ila sekizli iskelet yapısında ortaya konmuştur. İskelet yapısında başvurulan malzemelerden de konu açılabilir. Bu noktada sağlamlığı yönüyle paslanmaz çelik ve fiberglas maddeleri öne çıkar. Sözü edilen malzemeler vasıtasıyla üretimi gerçekleştirilmiş bir iskelet yapısındaki ürünler; özellikle yoğun esintili havalar için olmazsa olmaz araç gereçlerdir. İskelet yapısı sayesinde rüzgara karşı oldukça güçlü durduğu ve yüksek oranda bir mukavemet gösterdiğinin ifade edilmesi yerinde olur. İskeletlerin kaplandıkları materyaller arasında ise; kauçuk ve nikel malzemeler kendine yer bulur. Bu malzemelerin epeyce dayanıklı bir yapıda olduğu bilinir. Ek olarak teflon da, yüksek mukavemet gösteren bir iskelette karşılaşılabilecek bir kaplama malzemesidir.

Pratik Bir Kadın Şemsiye Kullanımı İçin

Pratik Bir Kadın Şemsiye Kullanımı İçin

Şemsiye kullanımında konfor, önemli bir detaydır. Bilindiği gibi kullanım sürecinin tamamında bayan şemsiye çeşitleri elde taşınarak iş görür. Yürüme esnasında kişinin sırt çantası ya da başka ağırlıklar taşıması, süreci güçleştirebilir. Aynı zamanda yol alınan mesafe arttıkça şemsiyeyi taşımak çok daha zorlayıcı bir hale bürünebilir. Yaşanması mümkün olan tüm bu ihtimallere önlem olarak, olabildiğince hafif bir şemsiye modeli tercihinde bulunmak kullanıcı memnuniyetini had safhaya çıkarabilen bir unsurdur ve isabetli bir seçime tekabül eder. Ürünün fonksiyonelliğinin yanı sıra, kullanımının sonrasında katlanmaya elverişli bir yapıda bulunması da pratik bir kullanım deneyimine kapı aralar. Satın alınmış olan kadın şemsiye modeli kullanıldıktan sonra eğer ki katlanabiliyor ise; rahatlıkla ortalama bir boyuttaki kol çantası ya da yine standartlaşmış boyutlarda ortaya konmuş olan bir sırt çantası içerisine yerleştirilebilir. Ürün şemsiyenin içerisine yerleştirilmeden önce pek tabii yapılması büyük önem arz eden mühim bir işlem kendini gösterir. Şemsiye olanca ıslaklığıyla çantanın iç yüzeyine temas edip çantanın iç kısmını bütünüyle ıslatabilir. Bu ıslaklık da yine çanta içerisinde yer alan telefon, bilgisayar ya da tablet gibi birtakım elektronik cihazlara zarar verebilir. Bu cihazların başına gelebilme ihtimali bulunan istenmeyen durumların önüne geçmek için ise; bu noktada şemsiye kılıfları devreye girer. Şemsiye kılıfları, satın alınmış olan bir kadın şemsiye modelinin pratik bir biçimde kullanılabilmesi adına olmazsa olmaz bir araç gereçtir. Sözü edilen kılıflar sayesinde şemsiyenin ıslak bir hale bürünmüş olan dış yüzeyi son derece hızlı bir şekilde sarılır. Bu sarma işlemiyle de şemsiyenin ıslaklığı örtülmüş olur. Bu yöntem, kullanımın hemen ardı sıra ürünün istenen konuma yerleştirilebilmesine imkan sağlar. Ürünün kılıfının kaliteli oluşu, özellikle aciliyet arz eden durumlar için oldukça önemli ve yarar sağlayıcıdır. Tüm bunlara ek olarak pratik bir kullanım deneyimi hususunda son olarak elbette ki birtakım otomatik şemsiye modelleri masaya yatırılabilir. Bayan şemsiye tam otomatik modelleri, sağladığı pratik kullanım olanakları ile kullanıcısının yüzünü güldürmektedir. Sözü edilen bu özellik vasıtasıyla şemsiye son derece hızlı bir biçimde açılıp; gerektiği durumda da yine aynı hızla kapatılabilmektedir.

Kafa Şemsiyesi Modellerinin Avantajlı Tarafları

Kafa Şemsiyesi Modellerinin Avantajlı Tarafları

Alışılageldik şemsiye formunun dışına çıkan bir başka türü de kuşkusuz kafa şemsiyeleridir. Kafa şemsiyelerinin, şapka şemsiye şeklinde isimlendirilişine de sık sık denk gelinebilir. Sözü edilen bu model farklı konulara sunmuş olduğu işlevli yöntemler ile öne çıkar. İlk olarak bu şemsiye modellerinin, daha çok yaz mevsimlerinde tercih edildiği ile karşı karşıya gelinmektedir. Bu durum da elbette ki ürünün daha çok güneşten korunma amaçlı kullanılmakta oluşundan ileri gelir. Kafa şemsiyesi kapsamında ele alınan ürünler, su geçirgenliği hususunda bir nebze daha zayıf kalabilir. Bu sebeple de yağmurlu havalardan ziyade daha çok güneşli havalara uygun görülerek bu konuda kullanımına başvurulur. Güneşi engellemeye yönelik oldukça başarılı modelleri de bünyesinde barındıran bir şemsiye timi olduğu ifade edilebilir. Aynı zamanda bu model kullanılırken, diğer şemsiye modelleri gibi el ile taşınmaya ihtiyaç duyulmaz. Özellikle bu nokta, günlük hayatın koşuşturması içerisinde pek çok avantajlı duruma kapı aralar. Bu hususta; sözü edilen fonksiyonun işlevsellik yönünü detaylı bir biçimde gözler önüne seren bir örneğin verilmesi yarar sağlar. Bilindiği gibi çeşitli navigasyon uygulamaları yardımıyla gideceğimiz yönü tayin edip yol bulabilmek, pek çok insanın hayatının önemli bir parçasını almış durumdadır. Bilinmeyen ve ilk defa yürünen bir yolda mesafe alınırken, pek çok insanın ellerindeki teknolojik akıllı cihazlardan yol tarifi alışı ile karşı karşıya geliriz. Navigasyon yardımıyla yol bulma konusu, özellikle yağmurlu havalarda zorlayıcı bir hale bürünebilir. Kullanıcılar bir elleriyle şemsiyeyi tutarken bir diğer elleriyle de telefonu kavramalıdır. Ancak kullanıcılar çeşitli durumlardan ötürü başka bir boş ele sahip olmayabilir. Diğer elinde bir çanta ya da başka bir nesne taşınması gerekebilir. Bu noktada da şapka şemsiye şeklinde de isimlendirilebildiği belirtilen kafa şemsiyesi modelleri kullanıcılarının yardımına yetişir. Bu şemsiyeler kullanılırken kişinin iki eli de boş kalır. Bu sayede de yine aynı örnekten devam edilir ise kullanıcı, hem akıllı cihazları yardımıyla yol tarifi alabilir, hem de başka taşıması gereken eşyaları boş olan diğer eliyle rahatlıkla kavrayabilir. Dile getirilen fonksiyonlu taraflarından ötürü de anlaşılacağı üzere kafa şemsiyeler, şemsiye bayan dünyasında büyük önem arz eden ve yarar sağlayan bir ürün tipine tekabül eder. Bu noktada Celal Birsen kadın şemsiye modellerine bakabilirsiniz.

Kadın Şemsiyesi Modellerine Erişim

Kadın Şemsiyesi Modellerine Erişim

Kadın şemsiyesi dünyası epeyce geniş bir alana karşılık gelir. Sözü edilen bu geniş dünya kapsamında da; oldukça çeşitli ürünler kendine yer bulur. Bu genişliğin ortaya çıkmasında ürünlerin değinilen fonksiyonel taraflarının yanı sıra tasarımsal boyutları da majör bir rol sahibidir. Kişiler çok çeşitli renk tonlarında ve apayrı desenlerde üretimi gerçekleştirilmiş kadın şemsiyesi modellerini kendi beğeni ve arzuları doğrultusunda tercih ederler. Renk detayına ilişkin ise uniseks renklerin seçilmesinin yarar sağlayacağı belirtilebilir. Bilindiği gibi bazı kullanıcılar, kendi cinsiyetinin dışında kaldığını algıladığı renklerdeki ürünleri kullanmaktan kaçınırlar. Uniseks bir model tercihinde bulunan bir kadın kullanıcı da; eğer bu şekilde ürün tercihi yapacak ve sözü edilen bakış açısına sahip bir erkekle şemsiyeyi ortak kullanacak ise her iki taraf açısından da avantajlı bir renk seçimi yapıldığı anlamına gelir. Ürünlerin boyutları da renk ve desenleri gibi farklılaşan detaylardır. Eğer şemsiye genel olarak tek kişi için kullanılacaksa bayan şemsiye küçük boyuttaki modelleri tercih etmektedir. Ancak ürün sıklıkla iki kişi tarafından kullanılacaksa, bu koşullar için daha büyük boyutlara sahip modellerin tercih edildiği ile karşı karşıya gelinir. Tüm bunlara ek olarak, kadın şemsiye fiyatları modellerine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Kadın şemsiye modellerini daha detaylı bir biçimde incelemek istiyorsanız sayfamıza göz atabilirsiniz.

Kadın Şemsiye Nasıl Kullanılır?

Kadın şemsiye modelleri, genel olarak güneşten korunma ve yağışlı havalarda dışarıda bulunulurken ıslanmama amaçları doğrultusunda kullanımına başvurulan ürünlerdir. Kullanım biçimleri, modellerine bağlı olarak çeşit çeşit yollarla ortaya çıkar. Örneğin tam otomatik şemsiyeler, oldukça hızlı, kolay ve pratik bir kullanım deneyimine imkan sunar. Ürünün ilgili düğmesine basıldığı zaman model, birkaç saniye içerisinde kendi kendine kullanıma hazır bir pozisyona erişir. Bunun ardı sıra da kişi ürünü kendi istediği bölgeleri kapsayacak ve koruyacak bir açıda konumlandırarak; yol almaya rahatlıkla devam edebilir.

Kadın Şemsiye Nasıl Temizlenir?

Kadın şemsiye modellerinin temizlenmesi hususunda birtakım kritik noktaların altlarının çizilmesi, büyük önem arz eder. İlk olarak ilgili ürünün yalnızca elde yıkanmaya uygun bir formda bulunduğunun ifade edilmesi yerinde olur. Bunun ardı sıra da temizlik esnasında birtakım ürünlerin kullanımından kaçınılması gerekliliği doğar. Kaçınılması gereken ürünlere de aseton ya da benzin örnek olarak verilebilir. Ürünün dış yüzeyine yerleşmiş olan kirler, bir çubuk yardımıyla modelden arındırılmalıdır. Şemsiye temizlenirken, yarı kapalı bir biçimde durduğu pozisyonda tutulmalıdır.