Hakkımızda

n11 Hakkında:

Türkiye'nin öncü açık pazaryeri konseptli alışveriş platformu n11; dünyada bir ilki Türkiye’den başlatarak market ürünlerini dakikalar içerisinde kullanıcılarla buluşturan Getir’in yönetiminde, milyonlarca ürünü ve 330 binden fazla kayıtlı iş ortağını 25 milyon müşterisiyle buluşturuyor.

n11, sunduğu çeşitli tema ve konseptlerle müşterilerine ilham verirken anne-çocuktan ev yaşama, sofra-mutfaktan teknolojiye kadar pek çok kategoride, her zevke uygun hazırladığı keyifli temalarla kullanıcılarının aradıklarını kolaylıkla keşfetmesini sağlıyor. n11, kişiselleştirme özellikleriyle müşterilerine esnek, hızlı ve ulaşılabilir bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Kullanıcıya fayda sağlamak ve onların hayatını kolaylaştırmak için çalışan n11, kişiye özel kupon kampanyalarıyla müşterilerine seçme özgürlüğü ve esnekliği sunuyor.

n11, teknolojik yatırımlarıyla kullanıcılarına alışveriş yapmaktan keyif alacağı ilham veren bir deneyim sunarken; pazaryeri satıcılarıyla ve markalarla iş birliği içinde e-ticareti geliştirme odaklı bir yaklaşım izliyor.


Getir Hakkında:

Dünyada bir ilki 2015 yılında Türkiye’de başlatarak, market ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturan Getir, orijinal iş modelini genişleterek kullanıcılarının çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için onlara farklı hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu doğrultuda GetirBüyük, GetirYemek, GetirSu, GetirÇarşı, GetirAraç, Getirİş, GetirBiTaksi ve n11’i bünyesine katan Getir, Türkiye’nin 81 ilinde, 3 kıta ve 9 ülkede kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Kullanıcılar anlık ihtiyaçlarına Getir ile dakikalar içinde ulaşabilirken, haftalık market alışverişlerini GetirBüyük’ten yapıyor. Yemek siparişlerini GetirYemek’ten verirken, mahallerindeki esnafıyla GetirÇarşı ile buluşuyor. Kullanıcılar su ihtiyaçlarını GetirSu ile karşılarken, yolculukları için GetirBiTaksi ya da GetirAraç tercih edebiliyor. Getirİş ile ihtiyaçları olan çalışanı, hizmeti ve işi bulabiliyor.