ÜCRETSİZ KARGO

Zeus&Co. Rüzgarda Kırılmayan Ekstra Güçlü ve Dayanıklı Şemsiye
(93)
539,99 TL
439,99 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Shanshan Güçlü Rüzgar Geçirmez Uzun Saplı Şemsiye Siyah
(20)
792,61 TL
SEPETTE
782,61 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Zeus&Co. 363349566 Fiber Baston Rüzgarda Kırılmayan Şemsiye
(364)
539,99 TL
439,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Protokol Büyük Boy Karbon Fiber Baston Şemsiye 150 CM Çap (394574602)
(29)
649,99 TL
549,99 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Ahşap Saplı Tam Otomatik Rüzgarda Kırılmayan Şemsiye
(5)
354,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Tam Otomatik Şemsiye Açılır Kapanır Rüzgarda Kırılmayan 10 Telli
(5)
349 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Rubenis 16 Telli Şemsiye Protokol Şemsiye Çoban Şemsiye Fiber Telli Ahşap Saplı Rb040m
(12)
399 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Rubenis Otomatik Erkek Şemsiye
(11)
399 TL
300 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Marlux Siyah Erkek Baston Şemsiye M21Mar16Telr001-Siyah
(58)
299,90 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Su Geçirmez Tam Otomatik Şemsiye 8 Telli Açılır Kapanır

REKLAM

Su Geçirmez Tam Otomatik Şemsiye 8 Telli Açılır Kapanır
(2)
299,90 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Sansan25 Kaburgalı Büyük Rüzgar Geçirmez Şemsiye - Mavi
(1)
650 TL

ÜCRETSİZ KARGO

2
Mars Umbrella Rüzgara Dayanıklı Tam Otomatik Mor Şemsiye
(2)
279,99 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Shanshan24 Kaburgalı Büyük Rüzgar Geçirmez Şemsiye - Mavi
(3)
708,84 TL
SEPETTE
698,84 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Rubenis Rb056m 24 Telli Protokol Şemsiye
(4)
599 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Sansan Güçlü Rüzgar Geçirmez Uzun Saplı Şemsiye-siyah
(1)
708,84 TL
SEPETTE
698,84 TL

ÜCRETSİZ KARGO

2
Mars Umbrella Rüzgara Dayanıklı Tam Otomatik Kırmızı Şemsiye
(1)
279,99 TL
RECTANGLE

ÜCRETSİZ KARGO

Shanshan25 Kaburgalı Büyük Rüzgar Geçirmez Şemsiye - Mavi
(3)
805,50 TL
SEPETTE
795,50 TL

ÜCRETSİZ KARGO

Zeus&Co. Fiber Baston Rüzgarda Kırılmayan Şemsiye (394574426)
(5)
539,99 TL
439,99 TL

Erkek Şemsiye

Şemsiyeler, günlük hayatta en çok kullanılan eşyaların başında geliyor. Hem güneşli havalarda hem de yağışlı havalarda sıklıkla kullanılan şemsiyeler, farklı modellerde üretilmekte olup farklı kullanım alanlarına sahiptir. Şemsiye modellerinin başında gelen erkek şemsiyeleri, erkeklerin kullanımına uygun üretilmiş olup oldukça dayanıklı ürünlerdir. Hem rüzgârlı hem de yağışlı havalarda kalitesinden ödün vermeyen bu şemsiyeler, sizi ıslanmaktan korumak için en ideal çözümlerin başında geliyor. Erkek şemsiye modelleri, diğer şemsiye modellerine göre daha düz ve sade renklerde üretilmiştir. Genellikle koyu renklerin hâkim olduğu erkek şemsiyeleri oldukça kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Renklerin dışında farklı boyutlara sahip erkek şemsiyeleri bulmanız da mümkündür. Mini modellerden büyük modellere kadar aradığınız bütün erkek şemsiye modellerini ve diğer aksesuarları erkek aksesuar kategorisi altında bulabilirsiniz.

 Erkek Şemsiye Modelleri Nelerdir?

Erkek Şemsiye Modelleri Nelerdir?

Erkek şemsiyeler hem üretildiği kumaşlara hem de boyutlarına göre birbirinden farklı modeller altında satışa sunulur. Boyutlarına göre erkek şemsiyeler farklı ebatlarda karşınıza çıkar. İlk olarak erkekler tarafından en çok tercih edilen modellerinin başında küçük şemsiyeler geliyor. Erkek şemsiye küçük olduğu zaman hem taşınması hem de saklanması oldukça kolaydır. Küçük şemsiyeler çantalara sığabiliyor olması açısından da sıklıkla tercih edilen modellerin başında geliyor. Küçük şemsiyeler yapıları itibariyle daha minimalist olsalar bile oldukça kullanışlı ürünlerdir. Yağmurdan ve kar yağışından korunabileceğiniz gibi güneşten de korunabilirsiniz. Erkek şemsiye büyük boy olduğu zaman da oldukça kullanışlı yapılara sahiplerdir. Büyük boy şemsiyeler etki alanı olarak diğer şemsiyelere göre daha geniş olabilir. Sizi yağıştan tam anlamı ile koruyacak olan modellerdir. Erkeklerin kullanımı için üretilmiş olan büyük boy şemsiyeler genel itibariyle baston şemsiye modeli olarak karşımıza çıkar. Görünüm itibarıyla oldukça şık olan bu modeller kaliteleri ile de en çok tercih edilen modellerin başında gelir. Birbirinden farklı erkek şemsiye markaları tarafından üretilmiş olan baston şemsiyelerin sapları ve gövdeleri ahşap olarak dizayn edilmiş olup, yıllarca kullanabileceğiniz ürünlerdir. Erkek şemsiye modelleri denildiği zaman çeşitlendirilmiş olan bir diğer kavram ise tel sayısıdır. Kaliteli bir şemsiyenin en iyi göstergelerinden bir tanesi de tel sayısı ve bu telin hangi malzemeden üretildiğidir. Erkek şemsiyelerinde 10 telli erkek şemsiye modelleri olabildiği gibi 24 telli erkek şemsiye modelleri de vardır. Birkaç farklı aralıkta bulunan bu tellerin hem sayısı hem de telin üretiminde kullanılan malzeme oldukça önemlidir. Tel sayısının fazla olması şemsiyenin kaliteli olacağı anlamına gelmez. 10 teli bulunan ve çelikten üretilmiş teller ile oluşturulan bir şemsiye daha kaliteli iken 18 teli bulunan ve dayanıksız bir malzeme kullanılarak üretilen şemsiye diğer ürüne göre daha kalitesiz olacaktır. Bu nedenle tel sayından ziyade telin üretildiği malzemeyi baz alarak bir seçim yapmalısınız. Erkek şemsiyelerin çeşitlendirilmesinde baz alınan bir diğer faktör ise şemsiyenin tam otomatik, yarı otomatik ya da manuel olmasıdır. Sayfamızda bulunan onlarca erkek şemsiye arasında bütün bu modelleri bulmanız mümkündür. Kendinize ve ihtiyaçlarına en uygun şemsiye modelini bularak sizler de yağıştan ve güneşten korunabilirsiniz.

 Erkek Şemsiye Renkleri ve Desenleri

Erkek Şemsiye Renkleri ve Desenleri

Erkek şemsiyeler farklı faktörler baz alınarak çeşitlere ayrılır. Bu çeşitler arasında kalite farkı olan ürünler olduğu gibi renk farkı olan seçenekler de mevcuttur. Erkek şemsiyelerde renk aralığı kadın şemsiye modellerinde olduğu gibi geniş değildir. Kadınlar birbirinden renkli ve eğlenceli desenlere sahip olan şemsiyeler kullanmayı tercih ederken, erkekler daha sade ve düz şemsiyeler tercih ederler. Erkek şemsiye modellerine bakıldığı zaman koyu renk tonlarının hâkim olduğunu görmek mümkündür. Erkekler şemsiye alacakları zaman genel olarak siyah ve lacivert gibi koyu renkleri tercih ederler. Erkek siyah şemsiye modelleri hemen hemen bütün şemsiye çeşitlerinde karşımıza çıkan ana renklerin başında gelir. Dışı siyah ya da lacivert gibi koyu olan bu şemsiyelerin iç kısımları farklı desenlere sahip olabilir. Şemsiyelere renk katmak ve daha farklı bir görüntü oluşmasını sağlamak için gökyüzü deseni, geometrik şekiller ya da çizgilerden oluşan desenler ile şemsiyeler renklendirilebilir. Erkek şemsiyelerde karşılaşılan bir diğer model ise şeffaf şemsiyelerdir. Bu şemsiyeler kumaş kullanılarak değil şeffaf plastik ürünler kullanılarak elde edilir. Yağmur geçirmediği için sıklıkla tercih edilen modellerin başında gelen şemsiyeler dayanıklı yapıları ile de dikkatleri çeker. Erkek şemsiyelerinin ilk gün ki kalitelerini ve renklerini korumaları açısından zaman zaman bakımlarının yapılması gerekir. Erkek şemsiyesi bakımı nasıl yapılır sorusunun cevabı ise bir hayli kolaydır. Şemsiyenin rengini ve kumaşını uzun süre korumak için kullanmadığınız zamanlarda kılıfını mutlaka takmalısınız. Şemsiyenin kılıfı, onu dış etkenlere karşı koruyacaktır. Şemsiye kumaşlarının renginin solmaması açısından kaliteli bir kumaş tercih edilip edilmediğine dikkat edilmelidir. Eğer kaliteli kumaş tercih edilmişse şemsiyenin rengi uzun yıllar boyunca tazeliğini koruyacaktır. Şemsiyenin kumaşını da zaman zaman temizlemeniz uzun yıllar kullanım açısından şarttır. Bu temizliği yaparken sıcak su kullanmamaya özen göstermelisiniz. Sıcak su şemsiyenin kumaşını yıpratabilir. Şemsiyenin tellerinin temizlenmesi de oldukça önemlidir. Fakat bu temizlik esnasında bol su kullanılması tellerin küflenmesine neden olabilir. Bu nedenle nemli bir bez ile temizliği sağlayabilirsiniz. Özellikle yağışlı havaların ardından şemsiyenin tam anlamı ile kurumasına özen göstermelisiniz. Şemsiyenin kurumasını açık bir şekilde sağlamalısınız. Ardından kılıfını takıp muhafaza edebilirsiniz. Şemsiyeleri kaldırırken kenarda bulunan kumaşı şemsiyenin etrafında orantılı bir şekilde çevirmelisiniz. Şemsiyenin kumaşı her yerde eşit olmalıdır. Aksi halde şemsiyenin estetik görüntüsü bozulabilir. Sayfamızdan Marlux şemsiye modellerine de göz atabilirsiniz.

 Erkek Şemsiye Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Erkek Şemsiye Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Erkek şemsiye modelleri arasında seçim yapılırken dikkat edilmesi gereken önemli faktörler vardır. Bu faktörler şemsiyenin hem dayanıklı hem de uzun süre kullanılması için oldukça önemlidir. İlk olarak erkek şemsiye modelleri arasında seçim yapacağınız zaman kumaşına dikkat etmelisiniz. Özellikle sonbahar ve kış aylarında yağış ile birlikte rüzgâr faktörü de şemsiye kullanımında bir hayli etkilidir. Şemsiyelerin rüzgârdan en az şekilde etkilenmesi ve rüzgâra karşı daha dirençli olması ve yağmuru geçirmemesi için naylon kumaşlar kullanılan şemsiyeleri tercih edebilirsiniz. Naylon kumaş kullanılarak üretilmiş olan erkek şemsiyeleri hem yağmura karşı etkili bir koruma sağlayacak hem de rüzgâra karşı daha dayanıklı olacaktır. Erkek şemsiyesi seçilirken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta ise şemsiyenin telleridir. Şemsiyenin iç mekanizmasında bulunan tellerin kalınlığı ve sayısı modele göre farklılık gösterir. Erkek şemsiyesi almak istediğiniz zaman uzun yıllar sağlıklı bir kullanım için çelik tel kullanılarak üretilen modelleri tercih etmelisiniz. Çelik tel özellikle şiddetli rüzgâr durumunda şemsiyenin ters dönmesine engel olarak kırılmasının önüne geçer. Eğer aldığınız şemsiyenin telleri ince ise rüzgâr ve şiddetli yağışlarda kırılabilir. Erkek şemsiyeleri arasında seçim yaparken göz önünde bulundurmanız gereken bir diğer kavram ise boyut kavramıdır. Erkek şemsiye modelleri farklı boyutlarda ve formlarda üretilir. Sıklıkla görmeye alışkın olduğumuz erkek şemsiye baston modellerinin yanı sıra daha küçük boyutlu modelleri tercih edebilirsiniz. Eğer şemsiyeyi elinizde taşımaktan hoşlanmıyorsanız küçük modelleri tercih etmelisiniz. Erkek mini şemsiye modelleri hem oldukça kullanışlı hem de taşıması kolay ürünlerdir. Şemsiye taşımayı sevmiyorsanız bu modeller arasından bir tercih yapmalısınız. Eğer çantanıza koyabileceğiniz şemsiye arıyorsanız da seçiminizi katlanabilir şemsiye modellerinden yana yapmalısınız. Daha büyük şemsiyeler seçeceğiniz zaman ise özellikle sap kısmının dayanıklı olmasına dikkat etmelisiniz. Ahşap saplı şemsiyeler diğer modellere göre hem daha şık hem de daha dayanıklıdır. Yalnızca sapı değil gövdesi de ahşap olan modelleri tercih ederek daha sağlam ve kaliteli şemsiyelere sahip olabilirsiniz. Bütün bu faktörlere dikkat ederek şemsiye seçiminizi yaparsanız uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz bir model bulmanız kaçınılmaz olacaktır.

 Erkek Şemsiye Otomatik Modeller Kullanışlı Mıdır?

Erkek Şemsiye Otomatik Modeller Kullanışlı Mıdır?

Erkek şemsiyelerde tercih ettiğiniz model ne olursa farklı bir kullanım mekanizmasına sahiptir. Şemsiyelerde tam otomatik, yarı otomatik ve manuel olmak üzere üç farklı çalışma mekanizması bulunur. İlk olarak erkek şemsiye tam otomatik olduğu takdirde oldukça kullanışlı ve pratik olacaktır. Bir şemsiyenin tam otomatik olması her alanda kullanım kolaylığı sağlar. Şemsiyenin tutma topuzunda bir buton bulunur. Bu butona bastığınız zaman şemsiye kendiliğinden açılacak ve kullanıma hazır hale gelecektir. Butona ikinci kez bastığınız zaman ise şemsiye kapanacak ve kaldırılmaya hazır hale gelecektir. Tam otomatik şemsiye modellerinin kullanım mantığı bu şekildedir. Şemsiyelerin açılıp kapanmasında kullanılan bir diğer mekanizma ise yarı otomatik olan mekanizmadır. Şemsiyenin tutma topuzunda bulunan butona bastığınız zaman şemsiye açılır. Fakat yarı otomatik şemsiye modellerinde bu butona ikinci kez basmanız bir şey ifade etmez. Çünkü kapatırken manuel olarak yani elinizle çekerek kapatmanız gerekir. Tam otomatik modellere göre kullanım farklılığı vardır. Erkek şemsiyelerinde kullanılan son mekanizma ise manuel kullanımdır. Manuel şemsiyelerin üzerinde şemsiyeyi açıp kapatmak için kullanılan bir buton yoktur. Şemsiyeyi eliniz ile ittirip açmanız gerektiği gibi kapatırken ile telleri kendinize doğru çekerek kapatmak zorunda kalırsınız. Manuel şemsiye modelleri diğerlerine göre kullanımı daha zor olan türler arasında yer alır. Erkek şemsiye otomatik olduğu zaman size kullanım açısından büyük bir fayda sağlar. Çünkü şemsiyenin kendini kapatması her zaman daha avantajlıdır. Manuel kapatma yöntemi olan şemsiyelerde dikkat dağınıklığı olduğu zaman şemsiyeyi tam olarak kapatamayabilirsiniz. Aniden açılması hem sizin hem de diğer insanlar için bir tehlike yaratabilir ya da rahatsızlık verebilir. Bu nedenle dikkatli olunmalıdır. Erkek şemsiye tavsiye ve önerileri esnasında farklı markalara ait olan tam otomatik ve yarı otomatik modelleri sıklıkla görmeniz mümkündür. Siz de şemsiye tercihleriniz esnasında kullanım kolaylığını göz önünde bulundurarak bir tercih yapabilirsiniz.

 Erkek Şemsiye Fiyatları

Erkek Şemsiye Fiyatları

Şemsiyeler, ilk çıkış amacı olarak her ne kadar güneşten korunmak için üretilmiş olsalar da zaman için de yağmurdan ve kar yağışından korunmak için kullanılmaya başlanmıştır. Erkek şemsiyeleri de kişileri hem yağmurdan hem de güneşten korumak amacı ile üretilmiş olan ürünlerdir. Genellikle koyu renkler ile görmeye alışık olduğumuz bu ürünler onlarca farklı modelde karşımıza çıkar. Erkek şemsiyelerinden fiyat aralıkları değişkenlik gösterir. Bir şemsiyenin markası ve kalitesi fiyata etki eden en önemli faktörlerin başında gelir. Şemsiyenin kalitesinin belirlenmesinde kumaş ve tellerin çelikten olması oldukça önemlidir. Çünkü çelik tel kullanılan şemsiyeler özellikle rüzgâra karşı oldukça dirençli bir yapıya sahiptir. Haliyle fiyatları da buna uygun olarak değişiklik gösterecektir. Bunun dışında erkek şemsiye fiyatları belirlenirken baz alınan belli başlı özellikler vardır. İlk olarak şemsiyenin üretildiği kumaşın kalitesi, içerisinde bulunan tellerin kalitesi ve sayısı bunun dışında şemsiyenin mekanizması fiyat faktörünü belirleyen en önemli etkenlerin başında gelir. Erkek şemsiye fiyatlarını etkileyen önemli durumlardan biri de elbette şemsiyenin otomatik olup olmaması durumudur. Tam otomatik erkek şemsiyesi modelleri ile manuel modeller arasında bir fiyat farkı görülecektir. Sayfamıza göz attığınız zaman onlarca farklı erkek şemsiyesi modeli bulmanız mümkündür. Bu sayfada erkek şemsiyeleri hakkında bilgileri bulabileceğiniz gibi diğer kullanıcılar tarafından yapılmış olan yorumları da bulabilirsiniz. Bu yorumlar size alacağınız ürün hakkında yol gösterici olma niteliği taşıyacak olup ürün hakkında ön bilgiye sahip olmanızı sağlayacaktır. Erkek şemsiyelerini tercih ederek belli başlı kriterleri göz önüne alarak tercih yaptığınız zaman uzun yıllar kullanabileceğiniz bir şemsiyeye sahip olabilirsiniz.

Erkek Şemsiye Nasıldır?

Erkek şemsiyeleri genel itibari ile kullanışlı ve dayanıklı ürünlerdir. Kumaş kalitesi ve tel kalitesi oldukça önemli olan erkek şemsiyeleri özellikle rüzgârlı havalarda sizi yağıştan korumak için oldukça etkili bir çözüm sunar. Erkek şemsiyeleri seçerken dikkat edebileceğiniz birkaç önemli faktör vardır. Kumaşın kalitesi, telin üretildiği ana malzeme, sap ve topuz kısmının hangi malzemeden yapıldığı ve son olarak şemsiyenin açılıp kapanma mekanizması seçim aşamasında kullanıcıyı etkileyen en önemli faktörlerin başında gelir.

Erkek Şemsiyeler Hangi Renklerde Üretilir?

Erkek şemsiyeler üretilirken kullanılan kumaşlar farklılık gösterir. Birbirinden farklı markalar tarafından üretilmiş olan şemsiyeler farklı renklere sahip olarak karşımıza çıkar. Erkek şemsiye renkleri genel itibari ile koyu renklerde karşımıza çıkar. Siyah ve lacivert renk tonlarının sıklıkla kullanıldığı erkek şemsiyelerde bordo ve kahve tonları da tercih edilen renkler arasında yer alır. Bunun dışında erkek tarafından kullanılan şemsiyelerde şeffaf renklerde kullanılabilir. Şeffaf şemsiye olarak da bulabileceğiniz bu modeller farklı renklere sahip olabilir.

Erkek Şemsiye Ölçüleri Nelerdir?

Erkek şemsiye ölçüleri farklı aralıklarla satışa sunulur. İlk olarak erkekler tarafından en çok tercih edilen ölçüler küçük şemsiye ölçüleridir. Genelde 18 cm boyutunca olan bu şemsiyeler pratik bir model olduğu için hem kullanımı hem de saklanması oldukça kolaydır. Bunun dışında erkekler tarafından tercih edilen diğer bir şemsiye modeli 110 cm olan şemsiyelerdir. Büyük çaplı olmaları sayesinde kişiye tam koruma sağlar. Bunun dışında 120 cm ve 130 cm olan şemsiyeleri de tercih edebilirsiniz. Erkekler için üretilmiş şemsiyeler normal boyutların dışında daha büyük ölçülere de sahip olabilir. Protokol şemsiyesi olarak bilinen baston şemsiye modelleri 120 cm ile 150 cm çap aralığında değişiklik gösterir. Oldukça kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen bu şemsiyeler özellikle yağışlı havalarda ıslanmanızı önleyecektir.